Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Профнастил. Ціна профнастилу у Володимирі, купити з нього ворота.

  1. Переваги покупки профнастилу
  2. Марки реалізованого профнастилу

Серед недорогих і надійних покрівельних матеріалів широке поширення отримав профнастил, який заробив таку популярність завдяки відмінним якостям. Його експлуатаційні характеристики дозволяють виконати облицювання фасадів, виготовити огорожі для будинків або опалубки. Компанія "Покрівля та Забір" реалізує профнастил у Володимирі за вигідною ціною для будь-яких потреб. Наше пряме співробітництво з заводами виробниками - гарантія низької вартості і високої якості продукції. Наші консультанти завжди готові надати вам професійну підтримку і допомогу у виборі покрівельного матеріалу.

Профнастил виготовляється з оцинкованого листа сталі, створеного методом холодного прокату. Для того, щоб матеріал міг задовольняти будь-які вимоги, його можуть покривати спеціальним полімером. Відмінними ознаками товару є товщина листа, відстань між ребрами та їх висота, габарити. Широку популярність профільований метал отримав в сфері швидкомонтованих будівництва, так як при професійному підході він дозволяє виконати покриття в найстисліші терміни. Якщо вам потрібна допомога фахівців з монтажу покрівельної продукції або ви бажаєте поставити ворота з профнастилу, ми зможемо вам порадити кращих майстрів, з якими співпрацюємо не один рік.

Переваги покупки профнастилу

  • Легкість установки. Для монтажу досить мати саморізи по металу, за допомогою яких матеріал кріпиться до обрешітки
  • Довговічність експлуатації за рахунок високої стійкості до корозійного процесу.
  • Чистота матеріалу дозволяє не порушувати екологічну обстановку і не впливає на якість мікроклімату в будинку.
  • Завдяки полімерному покриттю ви маєте можливість купити профнастил в будь-якому кольорі, який ви побажаєте.
  • Додаткові ребра жорсткості. Гнуті гребені, одержувані в процесі виробництва, одночасно з оригінальним зовнішнім виглядом надають міцності.
  • Не має потреби в створенні складного фундаменту для зборів або його зміцнення для обшивки стін, споруди важких крокв для покрівлі завдяки невеликій вазі.
  • При своїх параметрах матеріал витримує великі фізичні, механічні навантаження, атмосферний вплив, природні опади і перепади температур.

Якщо ви хочете при мінімальних витратах отримати високоякісний профнастил, то купити його у Володимирі ви зможете у нас за найдоступнішими цінами з доставкою на будь-яку адресу міста.

Марки реалізованого профнастилу

Профнастил поділяють на кілька видів, залежно від його призначення і позначають відповідним маркуванням:

  • C - для стін і парканів.
  • HC - універсальний.
  • H - несучий (покрівельний).

Цифра, наступна відразу за літерою або абревіатурою, вказує на висоту профілю в міліметрах.

Профнастил з літерою C - це оптимальне поєднання міцності і довгого терміну служби матеріалу з економічністю. Він досить легко збирається і монтується, його можна використовувати багато разів, а в разі пошкодження ділянки легко замінити без особливих зусиль. До цього виду зараховують наступні марки:

Профнастил С8, C10 - виконаний у вигляді різновисотних трапецій. Застосовується для облицювання стін, а також в щитових огорожах і огорожах.

  • ширина листа габаритна 1200 -1180 мм.
  • ширина листа робоча 1160-1150 мм.
  • висота профілю 8,10 мм.

Профнастил C20 - універсальний профіль для облицювання фасадів, парканів, дахів скатних типу, і навіть для внутрішньої обшивки виробничих об'єктів.

  • ширина листа габаритна 1150 мм.
  • ширина листа робоча 1110 мм.
  • висота профілю 16,5 мм.

Профнастил C21 - покрівельний профнастил, відповідний ГОСТ 24045-94 і використовуваний в основному для промислового або індивідуального будівництва. Має збільшену жорсткість і симетричний профіль-трапецію.

  • ширина листа габаритна 1051 мм.
  • ширина листа робоча 1000 мм.
  • висота профілю 21 мм.

Універсальний профнастил з маркуванням HC популярний при роботах на великих площах покрівель (склади, універсальні торгові центри, виробничі приміщення), але також затребуваний і для парканів та огорож. Висота профілю цього виду перевищує 20 мм. До нього відносяться марки:

Профнастил HC35 - має більшу міцність, ніж профнастил марки C. Виглядає він як симетричний здвоєний трапецієподібний профіль.

  • ширина листа габаритна 1060 мм.
  • ширина листа робоча 1000 мм.
  • висота профілю 35 мм.

Несучий профнастил з літерою H є найбільш міцним з усіх представлених марок. Висота профілю - понад 44 мм. Підвищена жорсткість профнастилу має на увазі використання в найбільш схильних до навантаженні місцях. Розрізняють такі марки:

Профнастил H60 - виготовляється з оцинкованої сталі з полімерним покриттям або без нього. Використовується для покрівельних робіт з високими вимогами до надійності, а також в якості незнімної опалубки.

  • ширина листа габаритна 902 мм.
  • ширина листа робоча 845 мм.
  • висота профілю 60 мм.

Профнастил H75 - застосовується для монтажу покрівлі великих промислових будівель.

  • ширина листа габаритна 800 мм.
  • ширина листа робоча 750 мм.
  • висота профілю 75 мм.

Існує кілька варіантів покриттів:
Оцинкована сталь, Поліестер, Velur® *, Solano® *, Granite®HDX *, Colority®Print, Safari *, Quarzit ™ 30, Velur®20, Quarzit ™ 35.

Solano®30 - одне з кращих рішень преміум класу. Його високий ступінь захисту металу від корозії і механічних пошкоджень, підвищена цветоустойчивость, довговічність, екологічність є найбільш привабливими якостями для споживачів. Гарантія на вироби торгової марки Grand Line® з покриттям Solano®30 становить 25 років.

Granite®HDX - одне з найбільш надійних покриттів, що має найвищу стійкість до механічних пошкоджень. Воно легко витримує значні коливання температур і вплив ультрафіолету. Гарантія на вироби Grand Line® з покриттям Granite®HDX видається на 15 років.

Покриття Velur® має високі декоративні якості за рахунок незвичайної текстури поверхні. Воно має високий ступінь міцності і стійкості до впливу навколишнього середовища. На вироби з покриттям Velur® надається гарантія на 10 років.

Покриття Поліестер - це розумний і практичний вибір. Найбільша кількість кольорів (близько 30 по RAL) дозволить підібрати найбільш оптимальне рішення для фасадів і покрівлі будинку. Поліестер досить популярний і має естетичний зовнішній вигляд.

Його довговічність підтверджується 10-річною гарантією. Але слід врахувати і те, що з цим покриттям потрібно дбайливе поводження при монтажі і транспортуванні, воно також найбільше схильне до корозії. Товщина покриття складає 25 мкм.

Кольори металочерепиці - більше 50 варіантів кольору. Зверніть увагу - монітор комп'ютера може невірно передавати реальний колір покриття, тому оформляючи замовлення необхідно особисто бути присутнім при виборі матеріалу.

Кольори для «Поліестер»

Кольори для «GraniteHDX»

Кольори для «Пластизол»

Кольори для «Velur»

Кольори для «Поліестер з двостороннім покриттям»

Кольори для «Colority Print»

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама