Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Імітація цегли для внутрішньої обробки своїми руками

  1. Відмінності імітації цегельної кладки
  2. Оздоблювальні матеріали для імітації цегельної стіни своїми руками
  3. Імітація цегли шпалерами
  4. з штукатурки
  5. Декоративний камінь
  6. Панелі під цеглу
  7. плитка
  8. з гіпсокартону
  9. з пінопласту
  10. види імітації
  11. Відео: цегляна імітація штукатуркою

Імітація цегли для внутрішньої обробки - сучасний варіант декорування, візуально замінює справжню цегляну кладку. Ви дізнаєтеся:

  • Що таке цегляна імітація і якими методами здійснюється;
  • Практичні поради як своїми руками зробити той чи інший вид кладки у себе вдома;
  • Скільки коштує імітація цегляної кладки в інтер'єрі.

У заключній частині матеріалу представлена ​​фото-галерея з 15 ідеями в квартирах і приватних будинках.

Відмінності імітації цегельної кладки

Цегляна кладка вважається одним з найбільш вдалих методів обробки завдяки своїй надійності і привабливому зовнішньому вигляду.

Імітація Цегляна кладка Максимально легка конструкція; Ускладнює вага перекриття; Не потрібні навички по цегляній кладці; Потрібні навички роботи з цеглою; Витрати на ґрунтовку і лак / фарбу (за бажанням). Витрати на матеріали (цегла, цемент, грунтовка).

Імітація цегли для внутрішньої обробки створюється своїми руками меншими зусиллями, відтворюючи при цьому унікальний дизайн для будь-якого приміщення.

Оздоблювальні матеріали для імітації цегельної стіни своїми руками

Щоб створити імітацію цегляної стіни своїми руками використовуйте наступні матеріали:

  • шпалери;
  • плитка;
  • штукатурка;
  • штучний камінь;
  • панелі під цеглу;
  • панелі з гіпсокартону.

Кілька слів про кожного з варіантів.

Імітація цегли шпалерами

Це найбільш простий спосіб, що дозволяє зобразити імітацію цегли шпалерами. Фактурна поверхня дозволяє отримати найбільш наближений до оригіналу зовнішній вигляд і тактильну структуру.

Фактурна поверхня дозволяє отримати найбільш наближений до оригіналу зовнішній вигляд і тактильну структуру

Шпалери в передпокої

Цегляну кладку подібний метод не замінює, але переваги свої має:

  • бюджетность;
  • швидкість оформлення;
  • легкість в догляді (пил усувається миттям, якщо використовуються бамбукові шпалери).

Зверніть увагу на особливі шпалери зі спінених полімерів. Завдяки їм ви створите найбільш реалістичну фактуру.

Завдяки їм ви створите найбільш реалістичну фактуру

Цегляні шпалери на кухні

з штукатурки

Щоб зробити імітацію цегляної стіни своїми руками з штукатурки для початку оштукатурьте стіну. Наноситься розчин розгладжуйте руками. Як тільки штукатурка затвердіє, на ній вимальовуються контури цегли. При промальовуванні допускається користуватися лінійкою, але більш реалістично цегла виглядає, якщо малювати їх від руки.

При промальовуванні допускається користуватися лінійкою, але більш реалістично цегла виглядає, якщо малювати їх від руки

Як зробити імітацію цегляної кладки з штукатурки

За намальованим лініях видаляється штукатурка, формуються контури цегли. Канавки обметуються пензликом. Так з них видаляються непотрібні крихти штукатурки і інше сміття.

Декоративний камінь

Штучний камінь

Відрізняється високими показниками стійкості. Екологічний, в точках продажу є сертифікати якості продукції. Ціна залежить від якості. Повсюдно використовується через свою доступності, великої кількості фактур і естетичної привабливості.

Панелі під цеглу

Переваги панелей під цеглу:

  • Доступна вартість;
  • Мала вага;
  • Можливість встановити самостійно;
  • Величезний вибір кольорових гам;
  • Простота догляду ;.
  • Ідеальне поєднання з будь-якими матеріалами.

Цегляна імітація панелями ПВХ

Імітація цегляної кладки з панелей кріпиться своїми руками на штукатурку, бетон і стару цегляну кладку. Причина подібної «гнучкості» криється в секреті виробництва - УФ-стабілізаторах, які надають сировини міцність, захищають від пошкоджень і подряпин.

Панелі відрізняються великою колірною гамою і фактурою. Вони переносять підвищену вологість і вплив засобів для чищення, що дозволяє використовувати панелі під цеглу для внутрішньої обробки туалетів, кухонь і коридорів.

Вони переносять підвищену вологість і вплив засобів для чищення, що дозволяє використовувати панелі під цеглу для внутрішньої обробки туалетів, кухонь і коридорів

Фіксація до стіни здійснюється клеєм або на обрешітку.

плитка

Легкий варіант, в основі лежить клінкерна або керамічна плитка. Клеїться на підготовлену поверхню стіни, а зазори між частинами плитки замазують штукатуркою або спеціальною сумішшю.

Виготовляється з матеріалів:

  • клінкерна цегла;
  • дерево;
  • гіпс;
  • пінопласт.

Подібні плитки складають з пінопласту, гіпсу та дерева.

з гіпсокартону

Для виготовлення необхідну кількість плиток укладається на цементну клейову суміш. Для формування швів використовують дерев'яні рейки. У горизонтальні прорізи вкладаються довгі планки, а в вертикальні - плитка з вузькою боку, щоб їх довжина і розміри швів збіглися.

У горизонтальні прорізи вкладаються довгі планки, а в вертикальні - плитка з вузькою боку, щоб їх довжина і розміри швів збіглися

з гіпсокартону

Після укладання ряду рейки потрібно виймають, а шви заповнюють спеціальним складом або спеціальною сумішшю для розшивки міжплиткових зазорів. Забарвлюється стінка вручну, при бажанні покривається лаком.

фарбування

з пінопласту

Незвичайне, але цікаве рішення - цеглини з пінопласту. Матеріал легкий, з малою теплопровідністю і високою звукоізоляцією. Розріжте пінопласт на цеглу будь-якого розміру і рельєфу на вибір. Отримані плитки грунтуються і фарбуються.

Отримані плитки грунтуються і фарбуються

Імітація з пінопласту

Пінопласт крихкий, тому очікувати тривалого ефекту від подібної прикраси не варто. Ремонтувати «кладку» просто: пінопласту крихта замішується на клеї, після чого шпателем заповнюється пошкоджену ділянку. Якщо ділянка великий, виріжте його зі стіни і вклейте новий.

види імітації

Ми виділяємо певні тренди імітації цегли для внутрішньої обробки, що не виходять з моди вже кілька десятиліть:

Відео: цегляна імітація штукатуркою

вартість

Фото-ідеї для оформлення приміщень

Передпокій Кухня Вітальня Цегляні стовпи Квартира-студія Плиткой На кухні в приватному будинку Імітація шпалерами Сучасний інтер'єр Заміський будинок Собака потрапила в кадр Невелика кімната Кухня під старовину Затишний інтер'єр

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама