Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Інтер'єр Господарі Стилі Шале: 210+ (Фото) Сучасного Дизайну

  1. Що таке Шале?
  2. Оздоблення усередині
  3. Альпійський стиль в інтер'єрі
  4. Нехай природа визначає дизайн
  5. З'єднувати по-новому
  6. Залишайтеся в простоті
  7. Оздоблення фасадів
  8. Екстер'єр з дерева
  9. Одноповерхові і двоповерхові проекти
  10. Одноповерхові будинки: зруби
  11. Проекти двоповерхових будинків: А-подібний план
  12. Норвезька стиль
  13. Бварскій стиль
  14. Вітальня в стилі шале
  15. Створіть настрій в своїй вітальні за допомогою аромату альпійських трав
  16. використовуйте хутра
  17. текстура
  18. Елегантна схема освітлення
  19. Картини на стіні
  20. Любов до тварин
  21. затишний стіл
  22. Роги оленя
  23. Дотик стилю контепорарі
  24. Як отримати цей загадковий «chalet chic»?
  25. Використовуйте натуральні матеріали і кольори
  26. Додайте текстуру з хутром, флисом і шерстю
  27. Привнесіть трохи традиційних візерункових тканин
  28. Джерело деяких аксесуарів для оленів
  29. Не забувайте про вогні, лампи і свічки

Шале - це цікавий стиль інтер'єру будинку, який дуже популярний зокрема у тих, хто любить кататися на лижах

Шале - це цікавий стиль інтер'єру будинку, який дуже популярний зокрема у тих, хто любить кататися на лижах. Шале - це невеликий будинок, який розташований на лижних схилах, де туристи тимчасово оплачують проїзд, хоча є ті, хто будує такий будинок для проживання.

зміст:

Що таке Шале?

Будинки шале можна порівняти з європейським стилем. Це житло дуже зручно, здатне захистити від несприятливої ​​погоди, холоду. Старомодні затишні шале створюють і наповнюють будинок сучасними предметами.

Стиль шале виник багато століть тому в південно-східній частині Франції, в альпійських горах. Спочатку шале було пастушої хатиною. Це було дуже міцний будинок, виконане з масивного бруса в поєднанні з натуральним каменем. Воно споруджувалося з урахуванням захисту людей і тварин від негоди.

Шале - це цікавий стиль інтер'єру будинку

Оленярі будували будівлі з дерев'яними каркасами, широкими, добре підтримуваними карнизами на схилах гір, що прилягають до їх молочним фермам. Пастухи жили в цих простих будинках протягом літніх місяців, насолоджуючись більш м'якими кліматом високогір'я, повертаючись в долини до настання зими. Оскільки катання на лижах і гірські походи стали популярними, плани шале-будинків були перетворені в місця для відпочинку.

Поступово ці будівлі стали все менше схожим на бідні хатини, їх зовнішній вигляд став більш доглянутим і функціональним. У наш час стиль шале дуже популярний. Шале як і раніше пов'язані з канікулами, але не тільки в гірських місцях. Стиль знаходить своє відображення у багатьох планах зрубів, включаючи дизайн A-frame.

Стиль знаходить своє відображення у багатьох планах зрубів, включаючи дизайн A-frame

Стиль виник в південно-східній частині Франції

Основні особливості:

  • дах пласка, дворівнева, з козирком;
  • цей козирок знаходиться на великій відстані від периметра будинку;
  • верхній поверх будинку побудований з обробленого бруса , Який оштукатурений, побілена;
  • декорований балками, пілястрами, іншими елементами з дерева ;
  • іноді багато поверхонь покривають фарбою;
  • одноповерховий будинок з високим кам'яним плінтусом;
  • велика веранда знаходиться за межами основної структури будівлі, тому вона розташовується на колонах;
  • тераса або балкон з навісами на даху.

Червоні подушки, як яскравий елемент інтер'єру

Всі будинки в стилі шале мають однаковий макет:

Головне правило в будинках в стилі шале - використання натуральних матеріалів. Будинок повинен бути побудований з дерева, натурального каменю . підлоги , стелі виконані з дерева, а поверхні стін оброблені штукатуркою, побілкою. Іноді стіни прикрашені дерев'яними елементами.

Важлива річ в інтер'єрі шале - великий камін . Традиційно каміни прикрашені деревом.

Використовуйте натуральні матеріали

Одним з головних прикрас будинку в стилі шале є квіти . Вікна повинні бути з віконницями. Кращий варіант інтер'єру шале - це інтер'єр в стилі кантрі.

повернутися до меню ↑

Оздоблення усередині

Внутрішнє декорування складається з натуральних матеріалів, обробки з природною палітрою. Комбінація дерева та каменю оптимально підходить для будівництва, прикраси красивих будинків з теплою, розслаблюючій атмосферою.

Дерев'яні підлогові, стельові конструкції з балками поєднуються з традиційними гіпсовими стінами, прикрашеними соснової або лиственничной деревиною. Дизайн інтер'єру, декор будинків в альпійському стилі виглядають чарівно, створюючи приємне відчуття старого будинку.

Штучно зістарена деревина, декоративна палітра, патина і натуральні тканини змішуються разом, щоб додати відчуття комфортабельного заміського будинку, який бачив на своєму віку вже декількох поколінь.

Штучно зістарена деревина, декоративна палітра, патина і натуральні тканини змішуються разом, щоб додати відчуття комфортабельного заміського будинку, який бачив на своєму віку вже декількох поколінь

Альпійський стиль виглядає чарівно

Дизайн інтер'єрів та декор шале повинні виглядати просторо, просто, зручно, стильно. Великі житлові приміщення, високі стельові конструкції з масивними дерев'яними балками добре підходять для демонстрації дерев'яних меблів в стилі шале, створення гостинного, сільського, зручного домашнього інтер'єру.

повернутися до меню ↑

Альпійський стиль в інтер'єрі

Сучасні будинки в альпійському стилі шале виглядають красиво, тепло, комфортно. Цей стиль домашнього дизайну і прикраси був народжений в Савойї, провінції на південному сході Франції. Красиві, гостинні будинки в стилі альпійських шале популярні у Франції, Італії, Швейцарії, Канаді, Росії.

Красиві, гостинні будинки в стилі альпійських шале популярні у Франції, Італії, Швейцарії, Канаді, Росії

Краса, тепло і комфорт

Сучасне внутрішнє оформлення будинків в стилі альпійського шале залежить від багатої історії Альп, місцевих будівельних, оздоблювальних матеріалів, унікальних європейських традицій. Інтер'єр, декор будинків в стилі альпійських шале теплий, зручний, з натуральними матеріалами і палітрою.

Спочатку вдома в стилі альпійських шале були побудовані з масиву дерева - матеріалу, що використовується для захисту пастухів від холодної погоди в горах. Оригінальні будинку в альпійському стилі шале були побудовані з дерева і каменю. Кам'яний підвал, цокольний поверх в поєднанні з дерев'яною підлогою, верхніми конструкціями створюють солідні, сильні, теплі, комфортабельні будинки в альпійському стилі шале.

Зайшовши всередину будинку в стилі шале, де-небудь на гірськолижному курорті, ви швидко відчуєте силу невимушених, сільських інтер'єрів - розслаблення, комфорт і співзвуччя з навколишнім середовищем.

Використовуйте натуральні матеріали і палітру

Чи будуть то оленячі роги на стіні або стільці з леопардовим принтом, образ шале завжди домашній, втішний. Важко знайти інший стиль, який був би одночасно елегантним і затишним, як цей.

Нещодавно у світ вийшла книга журналіста Клера Бінгема «Modern Living Chalet Style», яка повністю присвячена цьому стилю. У ній письменник розмовляє з модними дизайнерами, намагається з'ясувати основні закони шале, які визначають стиль. Тут зібрані деякі поради з книги.

Тут зібрані деякі поради з книги

Одночасно елегантний і затишний дизайн

повернутися до меню ↑

Нехай природа визначає дизайн

Хоча це важливо пам'ятати при проектуванні інтер'єрів, це ще більш важливо при вирішенні відкритих просторів, таких як тераса або місце для патіо.

Поради для проектування внутрішньої обробки від дизайнерів:

  • щоб дизайн поєднувався з ландшафтом, виберіть дерев'яний настил;
  • залиште підлогу незабарвленим, щоб з часом він став світло-сірим;
  • мощені каменем стіни і бруківка з каменю використовуються на нерівній місцевості, і зокрема в горах.

Використовуйте відкриту планування

повернутися до меню ↑

З'єднувати по-новому

Замість того, щоб дотримуватися одного матеріалу або епохи, змішайте їх. З'єднайте нові м'які стільці з високою спинкою з відреставрованим дерев'яним столом або поставте стільці в стилі середини століття на розкішну овчинну шкуру. «Сучасне альпійське шале залишає естетику хвойної фінської лазні для більш душевного,« комірного »відпочинку», - пише Бінгем.

повернутися до меню ↑

Залишайтеся в простоті

Ванна в стилі шале - це усамітнення в притулок. «Для цілковитої релаксації, заведіть велику ванну, дотримуйтеся заспокійливої ​​палітри, переконайтеся, що в кімнаті є хороше світло, вихід на вулицю», - пише Бінгем. Ванна, повністю обшита деревиною, визначить головний настрій, нагадає про красу навколо.

Ванна, повністю обшита деревиною, визначить головний настрій, нагадає про красу навколо

Ванна в даному стилі - це усамітнення

повернутися до меню ↑

Оздоблення фасадів

Будинки в стилі шале підходять для заміського відпочинку з формами і елементами, натхненними альпійської архітектурою. Двоповерхові плани, часто на піднятих фундаментах, підносяться над рясними снігами, прикрашеними крутими двосхилими дахами, щоб забезпечити прохід для снігу і льоду.

Дерев'яний сайдинг з декоративними виробами з дерева і каменю надають землисте чарівність. Проекти шале, як правило, мають прямокутний план будівлі, з відкритим плануванням, з продуманими затишними кам'яними вогнищами. Широкі галереї часто забезпечують зовнішнє житловий простір на обох рівнях. Основні особливості зовнішньої обробки:

  • крута скатний дах;
  • прямокутні плани;
  • ганок або галерея.

Розкішний і комфортабельний будинок

Сучасні будинки в стилі альпійських шале - це розкішні, комфортабельні будинки, що забезпечують не тільки тепло взимку, але красиву резиденцію з традиційною двосхилим дахом, дерев'яної структурою.

Екстер'єр з дерева

Будинок в стилі шале, зроблений з дерева з карнизом на даху - не тільки комфортабельний будинок, але дуже практичний. Вони підходять для поганої погоди, в цілому для холодного клімату. Дерев'яна конструкція зроблена в дуже простому стилі, але дуже добре організована.

Фасад будинку виконується в традиційно старовинному стилі. Тут використовуються дерев'яні балки, дошки, оциліндрованої колоди, також використовуються кам'яні плити або навіть викладають всі стіни з каменю.

Варто зазначити, що будівлі та будинки в стилі шале намагаються зробити вище, але залишити низький дах, як ніби зробити будинок плоским. Сучасні конструкції роблять зі скляними, дзеркальними стінами, є також зручні балкони або тераси.

Сучасні конструкції роблять зі скляними, дзеркальними стінами, є також зручні балкони або тераси

дерев'яний фасад

Будинки в стилі шале дуже поширені в Швейцарії, на півдні Німеччини, на півночі Франції, в Австрії. Старе шале мало чим відрізняється від сьогоднішнього, тому що проекти просто періодично оновлюються.

повернутися до меню ↑

Одноповерхові і двоповерхові проекти

Перше враження, яке повинен виробляти такий будинок - це спадкоємність між зовнішнім оточенням і внутрішньою обробкою. З витонченістю і стилем Лофт , Передня кімната містить багато скла, яке дозволяє відкритого повітрю безперешкодно увійти в вашу житлову зону, забезпечуючи відчуття природної гармонії. Натхнення природи буде діяти як муза, даючи вам ідеї для проектів, які перетворять ваші мрії в реальність. Шале дійсно надихає - як всередині, так і зовні.

Мальовничий стиль ідеально вписується в холодний, сніжний пейзаж. У той час як плани поверху шале зазвичай являють собою прямий прямокутник з передньої двосхилим дахом, вони зазвичай прикрашені сільським орнаментом. Ручна деревина служить як структурними елементами, так прикрасою у вигляді кронштейнів і балюстрад, що дає їм деяку схожість з викторианскими будинками.

Дахи, балкони - загальні елементи дизайну шале. Зазвичай зігріті чавунними дров'яними грубками, з'єднаними з високими кам'яними димоходами, домашні будинку шале розташовують до затишним зустрічам друзів і сім'ї на пару чашок гарячого шоколаду.

повернутися до меню ↑

Одноповерхові будинки: зруби

Зруб традиційно являє собою невеликий будинок, побудований з колод. На відміну від справжнього дому, зруб зазвичай складається з одного поверху, який мінімально «досконалий» або менш складний у своїй архітектурі. Завжди бревенчатая хатина була символом скромного походження.

Завжди бревенчатая хатина була символом скромного походження

Будинок зі зрубу

Незважаючи на те, що зруб, як правило, пов'язаний з нашими сільськими та сільськими районами, він бере свій початок в Скандинавії і Східній Європі. Ще в далекій давнині вони принесли нам свої традиції використання колод для будівництва будинків, комор та інших громадських будівель.

Розмір, кількість поверхів, тип даху, розташування дверей і вікон, навіть тип робочої сили для будівництва зрубу були прийняті до уваги, коли ранні поселенці будували свої будинки. Але найважливішим міркуванням було місце для споруди. Зруб повинен забезпечувати достатній сонячне світло і дренаж, щоб ефективно справлятися зі складними умовами північній життя.

Сучасний зруб - це скоріше «дерев'яний будинок», або будинок в традиційному стилі, побудований з фрезерованих колод. Ці колоди видно зовні будинку і часто також всередині. В традиційний дизайн шале-зрубів були включені сучасні зручності та інші досягнення 21-го століття в більш скромному житло.

Затишний варіант в сільському стилі

З іншого боку, шале-зруб являє собою дерев'яне житло з похилим дахом і широко нависають карнизами. Сьогодні слово шале використовується для будь-якого котеджу або будиночка, побудованого в традиційному швейцарському стилі. У деяких місцях відпочинку шале - це будівля, в якому є обідні зони, спа-салони та інші туристичні зручності. Деякі навіть не схожі на традиційну швейцарську структуру.

повернутися до меню ↑

Проекти двоповерхових будинків: А-подібний план

Крута скатна дах дозволяє легко ідентифікувати план будинку під назвою A-Frame, де форма «А» служить практичної мети. Він покликаний допомагати снігу обсипатися на землю в районах із сильним снігопадом. Крім того, при використанні даху, яка захоплює всю довжину будинку, зазвичай потрібна менша обслуговування, так як її боку піддаються меншому впливу навколишнього середовища і такий будинок краще захищений від негоди.

Крім того, при використанні даху, яка захоплює всю довжину будинку, зазвичай потрібна менша обслуговування, так як її боку піддаються меншому впливу навколишнього середовища і такий будинок краще захищений від негоди

А-подібний будинок

Через особливого дизайну, будинки A-Frame акуратно включають склепінні стелі і високі вікна, які забезпечують приголомшливий вид на навколишній ландшафт. Іноді їх дизайн дозволяє використовувати верхній рівень для спальні в стилі лофт. Плани будинків A-Frame часто відомі своїми затишними і привабливими центральними житловими зонами, а також широкими, обтічними терасами. Ці будинки підходять для різних ландшафтів і часто можуть розглядатися в якості будинків для відпочинку, для набережній і гірських будинків.

Має круту скатний дах

повернутися до меню ↑

Норвезька стиль

У Норвегії розроблені 4 типи дерев'яних конструкцій:

  • найдавніші з колод конструкції;
  • зруби;
  • вертикальні стовпові споруди, що використовуються з 12- го століття;
  • каркасні конструкції, широко поширені з 17- го і 18-го століть.

У Норвезькому стилі

Крім дерев'яних конструкцій (в норвезькому стилі) з круглим поперечним перерізом колоди, а потім овальної, восьмикутної і прямокутною формою, характерної для Норвегії, була конструкція з вертикальними стовпами (теж норвезька), в яких вертикальні опори, стовпи, підтримували дах, звільняли з колод стіни від навантажень (іноді вертикальні зруби). З них робили церкви, пізніше котеджі, комори, зерносховища і сараї. Характерно, що дахи цих споруд повинні бути покриті дерном на торфі, який свого часу заростає травою.

повернутися до меню ↑

Бварскій стиль

Баварське шале - це архітектурний архетип, мабуть, не зворушений часом, з поважної причини. Круті смоли залишають тільки правильне кількість ізоляційного снігу на дахах. Мінімальні інтер'єри можуть бути налаштовані для людей, домашньої худоби або предметів постачання, а матеріали призначені для конкретного регіону.

Тут як і в Швейцарії, кам'яні стіни використовувалися на північних і східних фасадах, щоб протистояти найхолоднішим фронтах погоди, а деревина використовувалася в інших місцях.

У Баварському стилі

Сьогодні десятки тисяч сучасних проектів шале можна зустріти на схилах великих курортів, а тисячі інших були перетворені і модернізовані. Деякі долини і кантони суворіші в естетичному вигляді, ніж інші. Камінь замінюється бетоном, але деякі елементи вічні - дерево і каміни, наприклад.

Шале 21-го століття привносять романтичність в дуже традиційній формі, підкреслюючи монументальну дах і багату матеріальність деревини, білої штукатурки і бетонного інтер'єру, з цими відблисками і відкритим вогнем.

Шале 21-го століття привносять романтичність в дуже традиційній формі, підкреслюючи монументальну дах і багату матеріальність деревини, білої штукатурки і бетонного інтер'єру, з цими відблисками і відкритим вогнем

Простота зі смаком

Дизайн шале характеризується своїми бетонними фасадами, які з часом проникають всередину, де різко контрастують з дерев'яною облицюванням і утворюють взаємозалежне внутрішнє ядро, яке об'єднує основні кімнати, хоча вони орієнтовані на різні види долини. Вони закриті мінімальними дерев'яними деталями для створення аскетичного, але просторого лижного бункера.

повернутися до меню ↑

Вітальня в стилі шале

Коли ми говоримо про інтер'єри в стилі шале, багато хто думає про відкриті дерев'яних, кам'яних стінах, теплом каміні в центрі кімнати і обстановці, яка акуратно повертає годинник до більш простої, менш кричущою епосі.

Проекти вітальні мають традиційний стиль і затишне, тепле і зручне сільське дотик. Проте, під цим зовнішнім виглядом, шале і раніше мають сучасні зручності і гаджети нового покоління, які обіцяють зробити ваше життя набагато простіше. Житлові кімнати в шале дійсно особливі, так як вони просторі, теплі і розкішні!

У такій кімнаті ви думаєте тільки про релаксацію, про читання книги перед каміном або хочете просто лежати і дивитися на вогонь. Дизайн вітальні в шале з антикварним декором і теплим тоном створює настрій і ще більше підсилює стиль. Отримайте натхнення з наведених нижче прикладів!

Отримайте натхнення з наведених нижче прикладів

Світла і затишна вітальня

повернутися до меню ↑

Створіть настрій в своїй вітальні за допомогою аромату альпійських трав

Ви здивуєтеся, як можна перетворити вітальню за допомогою аромату, який нагадує свіжий і чистий аромат гір. Візьміть свічки і ефірні масла з ялиновим ароматом, сосновим, лимонним бальзамом і ароматом ялівцю, щоб створити приємну атмосферу.

повернутися до меню ↑

використовуйте хутра

Хочете розкішний салон в вітальні? Використовуйте штучні хутра на диванах, щоб зберегти свою вітальню в стилі. Це створить миттєве шале шикарного розкішного стилю і теплого зовнішнього вигляду.

Це створить миттєве шале шикарного розкішного стилю і теплого зовнішнього вигляду

Використовуйте штучні хутра на диванах

повернутися до меню ↑

текстура

Як щодо компенсації теплих тонів? Спробуйте контрастувати з різними текстурами в вітальні. Додайте тактильну м'яку обробку і шар різних відтінків з контрастними текстурами для завершеного вигляду. Металеві штрихи додадуть охолоджуючий магнетичний відтінок в інтер'єр.

вернуться до меню ↑

Елегантна схема освітлення

Одна з кращих Ідей для прикраси шале - заспокійлівій атмосферний освітлення, Пожалуйста забезпечен затишок. Підлогові лампи біля диванів допоможуть освіжити простір. Одна з кращих Ідей для прикраси шале - заспокійлівій атмосферний освітлення, Пожалуйста забезпечен затишок

Заспокійлива атмосферний освітлення

вернуться до меню ↑

Картини на стіні

Порада

Просто виберіть дерев'яні рамки для картин в стилі chalet chic, і розмістіть в них чорно-білі фотографії з альпійськими темами. Це принесе особливий комфорт і атмосферу в вашу вітальню.

вернуться до меню ↑

Любов до тварин

Якщо ви любите тварин, настав час, щоб ваша любов до них проявилася через прикраса вітальні. Використовуйте подушки з цифровими фотографіями тварин на дивані і кріслах. Лісові істоти і дикі тварини прекрасно вписуються в стиль шале.

вернуться до меню ↑

затишний стіл

Стиль шале передбачає, що сім'я і друзі будуть збиратися навколо величезного столу, де можна комфортно поговорити. Для цього, безумовно, варто прикрасити вітальню великим дерев'яним столом.

Для цього, безумовно, варто прикрасити вітальню великим дерев'яним столом

Великий дерев'яний стіл

вернуться до меню ↑

Роги оленя

Ви будете здивовані, дізнавшись, що це ключовий елемент прикраси в стилі шале. Рогу, вбудовані в стіну вітальні, додають стихійний характер вашого простору. Вони миттєво з'єднують вітальню з природою.

вернуться до меню ↑

Дотик стилю контепорарі

Спробуйте змішати старе з новим. Покрийте підлогу вашої вітальні м'якими килимами, плетеними чашами і кошиками, наповненими природними предметами, такими як:

  • камені;
  • дерево;
  • повісьте коричневі завіски на вікна;
  • додайте настільні лампи по кутах.

Ці ідеї не тільки дадуть візуально теплий ефект, але і допоможуть підкреслити унікальність вітальні.

Ці ідеї не тільки дадуть візуально теплий ефект, але і допоможуть підкреслити унікальність вітальні

Камін додасть затишку кімнаті

вернуться до меню ↑

Як отримати цей загадковий «chalet chic»?

Вам не потрібен сніг, падаючий пластівцями на вулиці, щоб принести трохи лижного шале в свій інтер'єр. Ось огляд важливих елементів, які допоможуть додати стиль шале в ваш будинок.

вернуться до меню ↑

Використовуйте натуральні матеріали і кольори

Як ви бачите, більшість шале має безліч натуральних матеріалів, таких як дерево і камінь, а також шкіру в складі меблів, а потім хутро і шерсть в аксесуарах.

Таким чином, загальна палітра для ваших стін і обстановки може бути сприйнята з цих натуральних матеріалів: світлі білі і кремові, нагадують про сніг зовні, плюс коричневі і сірі тони, від світлих відтінків до глибоких і темних.

Досягти «chalet chic» легше, якщо ваші матеріали вже містять головні особливості - відкриті дерев'яні підлоги, балки, кам'яний вогнище або дерев'яні меблі (чим більше, тим краще). Однак також можна привнести натуральні матеріали з аксесуарами.

Порада

Використовуйте дерево, щоб створити особливість, за допомогою складених колод в ніші або кошику поряд з вогнем. Крім того, обстановку роблять такі елементи, як гілочки сосни або колекція соснових шишок для прикраси.

вернуться до меню ↑

Додайте текстуру з хутром, флисом і шерстю

Натуральні матеріали з пункту №. 1 широко використовуються в м'яких меблів для інтер'єрів в стилі шале. Шкура та хутро тварин або короткошерстий вовняний текстиль використовується для стільців або кидків на ліжко, щоб додати розкішну м'якість, текстуру і тепло.

Шкура та хутро тварин або короткошерстий вовняний текстиль використовується для стільців або кидків на ліжко, щоб додати розкішну м'якість, текстуру і тепло

Шкура та хутро тварин - родзинка даного стилю

Порада

Використовуйте оленячу шкуру в якості підлогового покриття, і якщо у вас є шкіряне крісло, додайте шкуру овчини як підлокітник або чохла.

Знайдіть в'язані подушки і киньте на свій диван, або плед і твід, зроблений з натуральної вовни. Або як щодо в'язаних кошиків для зберігання.

вернуться до меню ↑

Привнесіть трохи традиційних візерункових тканин

Так само, як природну текстуру, ви можете впровадити деяку традиційну картину в м'яку меблювання для того, щоб додати більше візуально інтересу.

Класичні візерунки, такі як Фер-Айл, сніжинки в стилі сканди або тартан - все це додає відчуття лижного будиночка, і все це зараз дуже популярно в дизайні інтер'єру, тому ви знайдете багато таких візерункових аксесуарів в магазинах.

Комфортна спальня з робочою зоною

вернуться до меню ↑

Джерело деяких аксесуарів для оленів

Говорячи про тенденції в інтер'єрі, останнім часом популярна мода на аксесуари для оленів. Додавання цих легкодоступних предметів в вітальню або спальню допоможе створити настрій лижного будиночка.

Виберіть подушку або постільну білизну із зображенням оленя або на оленячу тематику, повісьте сцену з північним оленем на стіні. Використовуйте роги, розміщуючи їх вільно на буфеті або прикріплюючи їх до стіни. Ви також можете знайти дизайн дзеркал і свічок з використанням рогів.

Якщо ви не прихильник реалістичних оленячих голів, є безліч сучасних видів, зроблених з інших матеріалів, таких як метал, папір або картон.

вернуться до меню ↑

Не забувайте про вогні, лампи і свічки

Додавання м'якого освітлення - це остання порада, так як це важливо для створення дійсно затишної атмосфери.

Порада

Використовуйте лампу або дві замість основного світла (ви можете використовувати лампу з тематикою оленя!). І додайте достатньо світла навколо дзеркала або каміна (замість світлодіодних лампочок краще використовувати теплі лампочки, для більш м'якого світіння).

Напевно, ви теж шанувальники скляних ліхтарів під свічки. Згрупуйте їх разом поєднуючи різні розміри для істинно альпійської атмосфери.

8 Загальний Бал

Останнім часом все частіше і частіше такі будинки стають реальністю: просторі приміщення, великі вікна, приголомшливі інтер'єри. У цій статті ми зібрали все, щоб Ваше розуміння про цей будинок стало ще ближче до Вас, і Ви захотіли там опинитися. Ознайомитись з інформацією, будь ласка, заліште в коментарях свои оцінки з аргументацією. Смороду будут Корисна для других чітачів. Нам дуже важліва Ваша думка. Дякуємо за Вашу участь. Ми цінуємо КОЖЕН Ваш відгук и вітраченій годину.

Актуальність информации

9

доступність! застосування

7

Розкриття тими

8

Достовірність информации

8.5

плюси

  • Затишок і тепло
  • Солідна престижна атмосфера
  • Надійність і практичність

мінусі

  • Атмосфера не підходить для мінімалістів
  • Будинок повинен мати багато дорогого масиву дерева
  • Чи не підійде для спекотного клімату
Додати свой відгук

Що таке Шале?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама