Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Клінкерна плитка для фасаду, фасадна плитка [250+] видів СВІТ ЦЕГЛИ

  1. Клінкерна плитка - найкраще рішення для облицювання фасаду під цеглу
  2. Яку купити клінкерну плитку?
  3. Плитка клінкерна від Feldhaus Klinker (Німеччина)
  4. CRH - ірландський характер в світі клінкерної фасадної плитки
  5. Високотехнологічна плитка під цеглу від Stroeher (Німеччина)
  6. Європейська клінкерна плитка за доступною ціною від King Klinker (Польща)
  7. Клінкерна плитка під цеглу від Літос (Україна)
  8. Характеристики та особливості клінкерної плитки під цеглу
  9. Супутні матеріали для фасадної плитки
  10. Доставка і ціна клінкерної плитки
  11. Інші матеріали з клінкеру:

Клінкерна плитка - це різновид керамічної плитки, яка проходить одноразовий процес випалу в печі при температурі понад 1200 градусів за Цельсієм. Використання спеціальної сланцевої глини і вплив високої температури дозволяють зробити матеріал найвищої якості, який має максимальну щільністю поверхні, абсолютно волого-і морозостійкий і мінімально схильний до механічного зносу.

Клінкерна плитка - найкраще рішення для облицювання фасаду під цеглу

Клінкерна плитка - найкраще рішення для облицювання фасаду під цеглу

При проектуванні нового будинку або реконструкції існуючого, рішення облицьовувати будинок клінкерною плиткою для фасаду дозволяє отримати одразу кілька переваг:

- клінкерна плитка значно знижує навантаження на фундамент в порівнянні з традиційним цегляним для фасаду;

- клінкерна фасадна плитка витримує різкі перепади температур і інші жорсткі кліматичні умови;

- в порівнянні з обштукатурених фасадом, облицювальна керамічна плитка є надійним захистом стін;

- фасад з клінкерної плитки дешевше фасаду з клінкерної цегли на 30-40%, ціна за м2 від 200 грн. якщо купити зі складу, регіон - Київ;

- вартість вигідна і сприяє значній економії грошових вкладень в будівництво при абсолютно повному візуальному відповідно "плиткового" фасаду фасаду з повнорозмірного клінкерної цегли ;

- зменшення часу обробки фасаду клінкерною плиткою, в порівнянні з часом кладки облицювальної цегли на 15-20%.

Яку купити клінкерну плитку?

Вся представлена клінкерна облицювальна плитка: німецька, українська, польська проводиться методом екструзії з високоякісних глин і не містить ніяких хімічних добавок. Надалі матеріал сушиться і обпалюється, набираючи остаточну міцність і набуваючи запланований зовнішній вигляд.

Плитка клінкерна від Feldhaus Klinker (Німеччина)

Німецька надійність і якість, широкий вибір асортименту продукції і вікові традиції виробництва дозволяють компанії Feldhaus Klinker бути лідером на будівельному ринку багатьох країн. Компанія використовує тільки перевірену очищену глину і постійно впроваджує нові технології у виробництво, що вже зараз дозволяє їй випускати продукцію в понад 45 колірних відтінках.

CRH - ірландський характер в світі клінкерної фасадної плитки

CRH (Ірландія) миттєво завоювала популярність серед звичайних клієнтів і будівельних компаній. З моменту вихід на ринок в 70-х роках, CRH вже мають величезну популярність в Україні, США, Канаді та ще в кількох десятках країн по всьому світу. Це багатотисячна корпорація, яка завжди ставить якість продукції на перший план. Крім облицювальних матеріалів, компанія виробляє всілякі вироби з клінкеру.

Високотехнологічна плитка під цеглу від Stroeher (Німеччина)

Стабільність, передбачуваність, сталість, комфортність, надійність! Це девіз компанії Stroeher . Така система цінностей не дозволяє пропускати посередній товар, а німецька педантичність і уважність до дрібниць доводить технологію виробництва до ідеалу. Більше 120 років на світовому будівельному ринку свідчать про це.

Європейська клінкерна плитка за доступною ціною від King Klinker (Польща)

Використання при виробництві традиційної технології, суміщеної з передовими технологічними рішеннями дають право вважати King Klinker кращим польським виробником, що представлені в нашому магазині. Європейська якість і доступна ціна зробили цю компанію найпопулярнішою на ринку України і країнах ближнього зарубіжжя.

Клінкерна плитка під цеглу від Літос (Україна)

Україна не відстає від світових лідерів облицювальних матріалов. В цьому напрямку нашу країну з 2001 року представляє компанія Літос, яка за такий короткий термін вже встигла стати лідером на будівельному ринку України і багатьох інших країн ближнього зарубіжжя.

Зазначені марки давно зарекомендували себе відмінною якістю, тому більшість жителів Києва і України віддають перевагу саме їм. Особливим попитом користується виробник Літос (Україна), який в найкоротші терміни доставляє продукцію на склад до Києва.

Характеристики та особливості клінкерної плитки під цеглу

Фасадна клінкерна плитка під цеглу має розміри аналогічні розмірам ложковой боку цегли - 250 × 13 × 65 мм. Тому, облицьований під цеглу фасад, ще й при додатковому використанні кутових елементів, дуже точно імітує цегляну кладку. Вартість клінкерної плитки щодо вище, ціна за квадрат (м2), як правило, залежить від виробника і виду глини, яка використовується у виробництві, а також кількісного складу і зовнішнього вигляду (під цеглу, під камінь, під старовину).

До того ж одним з істотних переваг даного облицювального матеріалу є представлені на ринку кольору клінкерної плитки: біла, жовта, червона і навіть сіра. Така палітра зможе допомогти реалізувати будь-який архітектурний і дизайнерський задум.

А для додання приміщенню особливого ретро-стилю чудесним чином підійде клінкерна плитка під старовину, яка не тільки надає фасаду набирає популярності дизайн, але і гарантує надійність і міцність матеріалу, виготовленого відповідно до високих європейських стандартів. Крім плитки під цеглу, набирає популярність в дизайні використовувати стиль під камінь, який надає унікальний шарм заданої для будинку ретро-стилю.

І пам'ятайте: головне правило застосування фасадної плитки - використовуйте високоякісні супутні матеріали і ви отримаєте надійну облицювання будівлі, яка прослужить без ремонту десятки років. Тому, перш ніж купити клінкерну плитку, подбайте про наявність всіх необхідних допоміжних матеріалів для організації якісного монтажу.

Супутні матеріали для фасадної плитки

На сайті СВІТ ЦЕГЛИ ви зможете знайти:

Клей для клінкерної плитки

Затирка для швів клінкерної плитки

Доставка і ціна клінкерної плитки

Купити плитку клінкерну в Києві можливо вже прямо зараз, наша компанія СВІТ ЦЕГЛИ пропонує великий асортимент даного матеріалу - ознайомтеся з виробами в представленому онлайн каталозі. Прайс вказано в описі кожного виду, будь-який різновид клінкеру має докладний фото, зазначений склад парламенту й вартість виробника, вам залишається лише замовити потрібну кількість. У пропонованому нами асортименті клінкерної фасадної плитки сотні видів, що відрізняються за кольором, фактурі поверхні, розмірами, товщині.

В даний час ми працюємо для жителів більшої частини України і готові здійснити
доставку в самі різні міста: Київ (наприклад, Біла Церква), Одеса, Вінниця, Полтава, Івано-Франківськ, Дніпропетровськ, Львів, Харків, Рівне, Миколаїв, Житомир, Полтава, Чернівці, Запоріжжя, Черкаси та багато інших.

Інші матеріали з клінкеру:

Клінкерна тротуарна плитка

Клінкерна плитка для терас

Клінкерна плитка для підвіконь

Яку купити клінкерну плитку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама