Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Народні засоби від постільних клопів в квартирі: позбавляємося від комах самі

  1. Народні методи позбавлення від клопів в будинку
  2. Полин і пижмо від клопів
  3. Розчин оцту від клопів
  4. Як позбутися від клопів за допомогою домашніх хімічних розчинів
  5. Як можна своїми силами позбутися від клопів і які нюанси при цьому слід враховувати
  6. Тестуємо засіб від клопів Кат

За весь час боротьби з шкідливими комахами люди придумали безліч рецептів, які повинні змусити клопів безслідно зникнути

За весь час боротьби з шкідливими комахами люди придумали безліч рецептів, які повинні змусити клопів безслідно зникнути. Але якщо окремі з них дійсно працюють, то деякі - чистої води міф і навіть не мають ефекту плацебо.

виведення клопів народними засобами - в більшості своїй забава для особливо економних, і тільки до тих пір, поки паразити не розплодяться в достатніх кількостях і не почнуть мучити мешканців приміщення по-справжньому.

Народні методи позбавлення від клопів в будинку

Якщо в будинку завелися клопи, найперше, що потрібно зробити - об'єктивно оцінити ситуацію. Народні засоби від клопів ефективні в тих випадках, якщо паразитів трохи і точно відомо, де вони локалізувалися.

В цілому ж позбутися від клопів народними засобами досить важко, оскільки в більшості своїй ці кошти не знищують, а лише відлякують паразитів.

Але якщо ви все-таки вирішили не купувати готові інсектициди, а використовувати яке-небудь ефективне народний засіб від клопів, то давайте подивимося, що у нас є, так би мовити, «на озброєнні».

Основні народні методи боротьби з клопами на сьогодні - це:

  • Механічний метод - звичайне використання пилососа і тапка.
  • Дія високих температур. Народні поради пропонують виносити меблі з клопами на мороз або обпалювати гнізда комах паром і крутим окропом.
  • Полин і пижмо, що розкладаються по квартирі і відлякують клопів своїм запахом.
  • Хімічні різко пахнуть рідини: розчини скипидару, гасу і нафталіну, саліцилова кислота, денатурат, гас, авіаційна рідина і оцет.

відгук

«Коли сусіди нам сказали, що у них з'явилися клопи, я була в паніці. У нас маленька дитина, страшно труїти квартиру хімікатами. Вирішили використовувати бабусин рецепт - розкидали по всіх кімнатах свіжі гілки полину. Не знаю, це допомогло або клопи до нас просто не дійшли, але жодного паразита я не бачила ».

Анастасія, Калінінград

Полин і пижмо від клопів

Полин - гірка трава з різким запахом, який людина переносить нормально. Як і багато інших народні засоби від постільних клопів, полин відлякує комах насамперед запахом.

Паразитам дійсно не подобається запах цієї трави, однак помирати або тікати з квартири від нього вони не стануть. Максимум, чого можна домогтися - деякого затишшя на час. Але коли клопи знову зголодніє, гіркий аромат полину їх не зупинить.

Пижмо - ще один народний засіб від клопів в квартирі. Це отруйна рослина з жовтими квітками, які з'являються тільки влітку. У цей період його кущики потрібно збирати і сушити. Спосіб застосування наступний: розкласти пижмо в ті місця, де мешкають клопи . Можна покласти її прямо під матрац ліжка, під спинку дивана. Клопи не можуть переносити сусідства з цією рослиною і просто тікають.

Клопи не можуть переносити сусідства з цією рослиною і просто тікають

Пижмо токсична, тому не можна залишати її у вільному доступі для дітей і тварин. При використанні кошти варто регулярно провітрювати кімнату.

Не можна сказати, що засіб марно, але і панацеєю його теж не можна назвати. Клопи, відчувши пижмо, дійсно йдуть - але куди? Вони будуть намагатися знайти чистий від рослини куточок, можливо просто в іншій кімнаті.

І ще: Раз клопи п'ють кров, то чи можуть вони переносити СНІД або гепатит від однієї людини іншій? Давайте розбиратися ...

Пижмо, як і полин, непогано використовувати для профілактики проникнення клопів в будинок. Тим більше що вона буде спрямована проти цілого ряду домашніх паразитів (таргани, блохи).

Див. Також наші експерименти на клопа:

Ми ловимо клопів і тестуємо на них різні засоби - дивіться результати ...

Ще пижмо добре спрацює для того, щоб очистити від клопів конкретну зону. Наприклад, можна розкласти її в ліжку і розкидати навколо, не забувши відкрити вікно на ніч. Швидше за все, в цю ніч клопи не потурбують.

Розчин оцту від клопів

Серед обивателів дуже популярно такий народний засіб від клопів, як звичайний розчин оцту. Популярність ця обумовлена ​​дешевизною препарату і його доступністю, а також безпекою для людини.

Варто знати, що оцет, як і ароматні трави, лише відлякує клопів на час і практично не шкодить їхньому житті. Та й щоб домогтися такого результату, потрібно уважно і ретельно обробити кожен сантиметр поверхні, витративши на це багато сил.

Чим більше міцний розчин оцту використовується, тим більше він ефективний проти клопів. Можна сказати, що він представляє для комахи таку ж небезпеку, як і для людини: згубний тільки в великих кількостях.

Непогано зарекомендував себе оцет як профілактичний засіб. Їм можна обробити можливі місця проникнення комах - периметр вікон, підвіконня, щілини в стінах, вентиляційні шахти. Але в зв'язку з швидким вивітрюванням запаху, обробку доведеться повторювати досить часто.

Найкраще оцет працює в зв'язці з іншими хімічними речовинами. Відомо кілька подібних рецептів:

  • У рівних частинах змішати оцет, 90% спирт і нафталін. Це суміш працює лише при прямому попаданні на комаха і може використовуватися як альтернатива аерозолю при виявленні паразита.
  • Оцет з відваром полину - відмінний засіб для профілактики, що відлякує клопів різким запахом. Їм теж слід обробляти можливі шляхи проникнення комах.

відгук:

«Довго думала, як вивести клопів народними засобами. Ну не хотілося мені дачу труїти різної хімією, щоб потім нею внуки дихали. Сусідка порадила всюди побризкати оцтом. Першу ніч ніби як клопів не було, а потім вилізли знову. Та й сморід була жахлива. Замовила синові в місті купити щось хороше від цих паразитів. Привіз «Кат», обробили і більше жодного живого клопа не бачили ».

Софія Петрівна, Красноград

І ще: Ну що тут сказати - Get Total колупав клопів 2,5 години, але все-таки зробив свою справу ...

Як позбутися від клопів за допомогою домашніх хімічних розчинів

У вільному доступі знаходиться багато хімічних розчинів, які можна теж використати для боротьби з постільними клопами.

Слід пам'ятати, що це радикальні і токсичні народні засоби проти клопів, які можуть бути дуже небезпечні для людини і тварин. Фахівці не рекомендують використовувати їх самостійно через високий ризик отруєння. Серед них:

  • Денатурат. Чистий денатурат ефективно працює проти живих клопів, їх яєць і личинок. Тому якщо точно відомо, де знаходяться клопи, можна сміливо поливати їх денатуратом. Комахи тут же загинуть. Обробляти їм поверхні немає сенсу. Слід також подбати про заходи пожежної безпеки при роботі, так як денатурат горючий.
  • Нашатирний спирт. Клопи дуже не люблять запах нашатирю. Можна налити його в блюдечка, які потім розставити неподалік від місць скупчення комах. Інший варіант суміші: 150 г денатурату, 40 г бензолу, 10 г нашатирю. Природно, рідина на блюдцях несе смертельну загрозу і для домашніх тварин.
  • Гас, нафталін, крезол. 10 г нафталіну і 100 мл крезолу розчиняються в 200 мл гасу, після чого суміш набирається пензлем і використовується для обробки місць проживання клопів.
  • Скипидар, камфора. 10 мл скипидару, 15 мл гасу, 100 мл води і 300 г рідкого мила, або ж по 100 мл етилового спирту і скипидару, 5 г камфори. Ці рідини дуже отруйні і теж використовуються для обробки простору поблизу гнізд клопів.
  • Авіаційна рідина. Використовується в чистому вигляді, як денатурат, для обробки гнізд.

Важливо!

Всі домашні хімічні розчини для боротьби з клопами дуже отруйні. Деякі з сумішей можуть пошкодити гумові рукавички і шкіру рук або пошкодити дихальні шляхи. Перед початком приготування суміші і обробки обов'язково підготуйте максимально надійні засоби захисту.

знищення клопів народними засобами - досить складна, а часом - зовсім нездійсненне завдання. Ефект досягається тільки в тому випадку, якщо чисельність паразитів поки невелика і немає тотального зараження квартири.

Але все ж домашні засоби боротьби з клопами не потрібно скидати з рахунків повністю. Вони можуть стати відмінним доповненням до дії основного інсектициду, а також послужити для профілактики потрапляння клопів в будинок.

Щоб повністю і остаточно вивести неприємних комах з приміщення, найбільш розумним рішенням буде звернутися в дезслужбу або купити інсектициди, адаптовані для домашнього застосування і знищення саме клопів. Із сучасних засобів можна, наприклад, звернути увагу на препарат від клопів Get , Створений за технологією микрокапсулирование, вельми ефективний і при цьому практично не має запаху.

Як можна своїми силами позбутися від клопів і які нюанси при цьому слід враховувати

Як можна своїми силами позбутися від клопів і які нюанси при цьому слід враховувати

Тестуємо засіб від клопів Кат

Тестуємо засіб від клопів Кат

Клопи, відчувши пижмо, дійсно йдуть - але куди?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама