Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Коли в 2019 році клює короп? Кращі місяці і час доби

  1. грудень
  2. січень
  3. Лютий
  4. Березень
  5. Квітень
  6. Травень
  7. червень
  8. Липень
  9. Серпень
  10. вересень
  11. Жовтень
  12. Листопад
  13. Вплив часу доби на клювання коропа
  14. Вплив атмосферного тиску
  15. Що робити, якщо Карпо не клює

Короп відмінно бере приманку в спокійну погоду без вітру, з нормальним атмосферним тиском і середньою температурою води від десяти до шістнадцяти градусів. Клювання відбувається як в денний, так і в нічний час доби. Найгірше в обідній час і з 22:00 до 00:00.

Найгірше в обідній час і з 22:00 до 00:00

Місяці, в які короп клює чудово:

  • травень;
  • червень;
  • середина вересня;
  • жовтень.

Найгіршими місяцями для виїзду на риболовлю вважаються початок січня, середина лютого кінець листопада.

Кращий час з усіх сезонів - річна і весняна пора, коли короп нереститься.

грудень

Взимку в грудні, разом з початком становлення льоду, але коли він ще не зміцнів, короп йде на глибину.

Ловіть на глибинах від 2 метрів і глибше. На більш дрібних ділянках якщо і будуть клювання, то це буде випадково вийшов з ями короп.

січень

Навіть при дотриманні ряду правил можна залишитися зовсім без улову, якщо день буде дуже морозним і буде дути північний вітер

Не дуже вдалий місяць для виїзду на риболовлю, але якщо пам'ятати про те, що короп в січні ховається в корчах і в вирах, то зловити пару-трійку примірників не складе труднощів.

Пам'ятайте і про те, що короп - риба донна, а значить приманка повинна знаходитися поблизу дна водойми.

Але навіть при дотриманні цих правил можна залишитися зовсім без улову, якщо день буде дуже морозним і буде дути північний вітер. Південний же вітер, навпаки, збільшить ймовірність клювання.

Лютий

Один з найскладніших періодів для лову коропа. Обумовлюється вся складність тим, що короп малоактивний і чекає відлиг. Гарну риболовлю забезпечить якісний підбір снастей і прикормки.

Місця для лову залишаються колишніми, але якщо враховувати, що в природі короп харчується цю пору року в основному ручейником і мотилем, то улов обов'язково буде.

Добре себе рекомендують і приманки у вигляді картоплі, хліба і кукурудзи. На горох в лютому короп клювати буде рідко. Виїжджати за коропом найкраще, якщо перед риболовлею були один-два дня відлиг. Головне, щоб під час риболовлі погода була такою ж.

https://www.youtube.com/watch?v=6XjLPXZVWJo

Як збільшити улов риби? Як збільшити улов риби

За 7 років активного захоплення риболовлею мною знайдені десятки способів поліпшити клювання. Наведу найефективніші:

  1. Активатор клювання. Ця феромоновими добавка сильніше всіх приманює рибу в холодній і теплій воді. Обговорення активатора клювання «Fish MegaBomb» .
  2. Підвищення чутливості снасті. Читайте відповідні керівництва по конкретному типу снасті.
  3. Принади на основі феромонів.

Березень

Улюбленими місцями зупинок коропа є зарості очерету і вільні від рослинності ділянки дна з нерівною поверхнею

Прихід весни впливає на коропа дуже стрімко в кращу, для рибалки, сторону. Короп виходить з глибин на мілководді. Ловіть на глибині від 1.5 до 2 метрів.

Улюбленими місцями зупинок коропа є зарості очерету і вільні від рослинності ділянки дна з нерівною поверхнею.

Якщо березня видається теплим, то до кінця місяця рибалка буде відмінною.

У рибалки в березні буде 2 варіанти риболовлі: перший дозволить зловити дещо не великих (до півтора кілограм) особин, а другий дасть одну, але велику особина.

Це пов'язано з тим, що навесні дрібні особини збиваються в зграї, в той час, як великі екземпляри краще харчуватися поодинці.

Квітень

Якщо березень був холодним, то середина квітня - відмінний час для лову коропа. До середини календарної весни лід починає танути, отже, короп виходить з глибин для наповнення організму киснем.

Період танення перших льодів саме відмінний час для риболовлі в квітні. Короп починає клювати практично на всі принади рослинного походження. Бере на хробака і мотиля.

При використанні додаткових підгодовувань як фабричного, так і домашнього виробництва, короп буде просто сходити з розуму, набиваючи садок рибалки. Ловити коропа в цей період краще всього на мілководді, але знову ж таки з горбистим дном.

Травень

У цьому місяці короп йде з мілководдя на середні глибини, діапазон яких становить від 1,5 до 3 метрів, так як вода прогрівається до температури приблизно 13-14 градусів. Подібна температура оптимальна для хорошого клювання.

Але не варто нехтувати в цей час основними правилами лову коропа. Відмінний клювання спостерігається при лові на хробака і кукурудзу.

Якщо температура повітря тримається на позначці 23-25 ​​градусів протягом декількох днів, то дуже успішною буде рибалка в ранні ранкові години.

В інші періоди місяця хороші клювання бувають в обідній і вечірній час. Дуже хорошим часом буде день перед грозою, коли повітря особливо сильно насичується киснем, який дуже сильно любить риба.

https://www.youtube.com/watch?v=eyMRG76i5lM

червень

Влітку риба клює дуже охоче, бере на всі види приманок

Влітку рибалка на коропа найуспішніша серед інших місяців року. У цей період Карпо не клює тільки за часів зміни погоди або різких похолодань.

Ще поганий вплив надає тривале погана погода і сильна спека в середині дня. Весь інший час короп клює чудово.

Вважає за краще знаходитися на глибині, де температура води буде нижче, ніж у поверхні.

Відмінно бере на приманки тільки рослинного походження, чого не можна сказати про принадах у вигляді комах.

Липень

Ще один час хорошою лову коропа. Відмінно бере в будь-який час доби. Навіть у спеку можна витягнути з води коропа, головне, закинути наживку глибше, де вода прохолодніше. Чудовим вибором місця буде ключ, що б'є на глибині.

У таких місцях короп проявляє особливу активність. Відлякати рибу може тільки дуже сильний шум і погана погода. Як не дивно, але при зміні місячних фаз короп в липні погано клює.

Серпень

До кінця серпня рибалка буде повторюватися, як і в попередні два місяці. Риба клює дуже охоче, бере на всі види приманок. При пригодовуванні божеволіє.

Різкі зміни погодних умов також погіршують якість риболовлі. Але весь інший час короп клює відмінно. Обідній час тепер ніяк не впливає на улов, так як колишньої спеки вже немає. Короп в цей час вважає за краще триматися тих же глибин, що і в попередні місяці літа, але часто виходить на мілководді.

Варто загострити увагу на заростях очерету подалі від берега. Наявність коропа в подібних зонах 100% -ве.

вересень

Короп відчуває наступ довгострокових холодів, в зв'язку з чим у нього починається жор

Восени з настанням холодів не варто чекати високих результатів, але до середини і кінця, вересень дасть неабиякий клювання.

Короп відчуває наступ довгострокових холодів, в зв'язку з чим у нього відкривається жор.

Великі особини сидять на глибині, так як у вересні вода чиста, а значить денне світло проникає глибоко в воду. Цього короп не любить.

Дрібні ж особини можуть спокійно виходити на мілководді.

На поплавкову вудку в цьому місяці будуть ловитися тільки невеликі екземпляри, в той час, як на донну снасть можна виловити хороший трофей.

В якості приманки використовуйте хробака і мотиля.

Короп поповнює жирові запаси в вересні, а значить йому необхідна білкова їжа, тому вибір наживки тваринного походження буде виграшним перед рослинної приманкою.

Час клювань у вересні динамічно, тобто переходить від раннього ранку, коли сонце тільки встало, до обіднього часу (12: 00-13: 00). Знайти коропа найпростіше буде в мулистій місцевості.

Жовтень

У жовтні аж до його середини короп не припиняє дивувати рибалок кількістю улову, але з приходом перших хороших заморозків його активність різко знижується. В цей час короп стає млявим і дуже розбірливим в їжі.

Шукати коропа з середини жовтня потрібно в глибоких ямах, в затонах. Ні в якому разі не шукайте коропа на кам'янистому дні. Тільки пісок, мул і глина є кращими місцями для життя коропа.

При порівнянні кількості клювань на рослинні і тваринні приманки, вибір падає на тварини. Знову ж бо в цій їжі міститься багато білка.

Листопад

Найцікавіший місяць для лову коропа. Цікавий тим, що для піймання риби треба добре постаратися, підібравши ясний безвітряний день, гарне місце і правильну наживку. Хорошим місцем є коряжіни і глибокі ями, в яких короп збивається в зграї для зимівлі.

Саме в цих місцях і треба підгодовувати коропа. У цих же місцях і ловити його.

У листопаді найвища ймовірність виловити трофейний екземпляр, який нагуляв за осінь жир. У цьому місяці короп буде найважчим з усіх.

Дивіться відео про підводній зйомці коропа під час клювання.

Вплив часу доби на клювання коропа

У денний час (з 10:00 до 16:00) клювання коропа зазвичай незначний, навіть при дотриманні всіх нюансів, описаних вище, але у вечірній, нічний і ранковий час короп виходить на годівлю.

Вплив атмосферного тиску

Короп проявляє хорошу активність під час низького атмосферного тиску. Таким чином, на риболовлю краще виходити перед дощами і грозами. Підвищений тиск знижує уловістость коропа, в цей період він знаходиться біля поверхні, але на приманки реагує вкрай погано.

Що робити, якщо Карпо не клює

Використання підгодовувань дуже сильно додасть шансів на вдалу рибалку

Спочатку потрібно змінити наживку. Тільки якщо ловля здійснюється на рослинну їжу, то і продовжувати варто подібними приманками.

Міняйте на тваринні насадки, тільки якщо з рослинних приманок все перепробувано.

Зміна місця дислокації часто дає відмінний результат особливо у весняний та літній період, коли короп активно пересувається у воді.

Використання підгодовувань дуже сильно додасть шансів на вдалу рибалку.

Причини, за якими може не клювати:

  • Низький атмосферний тиск.
  • Зміна фази місяця.
  • Дощ, гроза.
  • Сильний мороз або виснажлива спека.
  • Час доби, в яке короп не проявляє активності.

Com/watch?
Com/watch?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама