Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чи є у вікнах VEKA склопакети з підігрівом?

  1. Які функції є "в арсеналі" гріє скла Thermo Glass в вікнах VEKA Харків?
  2. Новий погляд на інновації в вікна VEKA Харків
  3. Інші питання

Сучасна архітектура - це дивний симбіоз передових будівельних технологій, які відкривають широкі можливості, і естетики скла у вікнах VEKA Харків. Але ж колись було складно уявити, що такий союз можливий (багато в чому через вартість матеріалів) і що скло стане призмою, через яку людина буде дивитися на світ. Але це сталося, і тенденція продовжує набирати обертів.

Сьогодні в пошані скло з електрообігрівом: воно широко використовується і в склопакетах для вікон, і в якості огороджувальних конструкцій, і навіть як покрівля при обладнанні зимових садів. Професіонали і прості обивателі розгледіли переваги матеріалу і беззастережно віддали йому перевагу. Але ми, дотримуючись принципу "немає межі досконалості", змогли вивести всі параметри скла з підігрівом на новий рівень. Так з'явилося енергозберігаюче скло Thermo Glass, підкорило ринок вікон в м.Харків. Виробництво склопакетів даного типу засноване на унікальній запатентованій технології. Вона дозволяє створювати склопакети з неперевершеними характеристиками.

Які функції є "в арсеналі" гріє скла Thermo Glass в вікнах VEKA Харків?

Сучасна архітектура - це дивний симбіоз передових будівельних технологій, які відкривають широкі можливості, і естетики скла у вікнах VEKA Харків

Опалення Опалення. Виправдовуючи свою назву, склопакети з обігрівом в вікнах VEKA Харків можуть виступати і в якості додаткового джерела тепла, і в якості основного опалення приміщень будь-якого призначення і площі. Опалення Опалення
Економія електроенергії Економія електроенергії з вікнами VEKA Харків. Зрозуміло, що енергозберігаюче скло в склопакеті "харчується" електрикою. Але енергозберігаючі склопакети не дарма названі сберегающими: вони відсікають від вікна холодне повітря, а значить - мінімізують втрати тепла, що позитивним чином позначається на вартості опалення.
Антизледеніння Антизледеніння в вікнах VEKA Харків. Теплопакет нагріваються, підвищують температуру стулок і самого окладу, так що у снігу і крижаної кірки немає шансів, плавлення відбувається по всьому периметру поверхні вікна. Заміна звичайного скла в склопакеті на енергозберігаюче дозволить вирішити це завдання максимально ефективно, без будь-яких зусиль з боку людини.
Відсутність конденсату Ніякого конденсату у вікнах VEKA Харків. Скло в патьоках від конденсату через контраст температур всередині і зовні? Забудьте про це. Температура на поверхні скла Thermo Glass вище точки роси, тому утворення конденсату виключено. Все завдяки особливій технології виготовлення склопакетів, яка схожа на ювелірному мистецтву.
Селективність селективність у вікнах VEKA Харків. Не варто хвилюватися про те, що взимку вам доведеться тримати енергозберігаючі склопакети включеними цілодобово. Вони навіть у вимкненому стані зможуть підтримувати отпимального мікроклімат, так як ефективно відображають тепло назад у приміщення. Це рівняння діє і в зворотному напрямку в літній період: спеці доступ закритий, у кондиціонера заслужений "відпустку", а в вашому бюджеті немає проломи під назвою "витрати на кондиціонування".
Антивандальная антивандальна система в вікнах VEKA Харків. Склопакети з підігрівом мають особливу багатошарову структуру, що дозволяє їм залишатися цілими навіть при пошкодженні поверхні. До того ж при руйнуванні скла спрацьовує сигналізація через різкої зміни електричного опору. Це дозволяє виграти дорогоцінні хвилини до прибуття допомоги.
Антіпрослушка антіпрослушка в вікнах VEKA Харків. Так, ця функція актуальна не для кожної міської квартири, але ось офісах комерційних організацій купити захист подібного рівня не завадить. Енергозберігаючі склопакети перешкоджає прослуховування приміщення за допомогою направленого лазерного променя. До того ж ціна в даному випадку не так вже й висока в порівнянні зі збитками від витоку конфіденційних відомостей.

Новий погляд на інновації в вікна VEKA Харків

Вікна VEKA Харків пропонує купити те, що сьогодні прийнято називати передовими технологіями, то, про що кричать величезні постери і рекламні проспекти, новий рівень комфорту, який багато в чому визначає існування сучасної людини. За шанс вирватися з пут тривіальності і сірості людина готова заплатити будь-яку ціну. З нами вам не доведеться переплачувати. Ми робимо інноваційні технології доступними.

Інші питання

Чи є розсувні системи в VEKA? Як точно визначити (не по захисній наклейці), що металопластиковий профіль саме фірми VEKA? Яка максимальна висота поворотно-відкидного вікна? Чи є у вікнах VEKA cистема мікропровітрювання (тобто провітрювання без відкривання вікна)? Добрий день. Цікавить вартість віконниць на вікна та комплектуючих.

Які функції є "в арсеналі" гріє скла Thermo Glass в вікнах VEKA Харків?
Які функції є "в арсеналі" гріє скла Thermo Glass в вікнах VEKA Харків?
Скло в патьоках від конденсату через контраст температур всередині і зовні?
Як точно визначити (не по захисній наклейці), що металопластиковий профіль саме фірми VEKA?
Яка максимальна висота поворотно-відкидного вікна?
Чи є у вікнах VEKA cистема мікропровітрювання (тобто провітрювання без відкривання вікна)?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама