Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

індійські пахощі

  1. Як потрібно використовувати індійські пахощі
  2. Чи є шкода від використання ароматичних паличок

Автор nikkor На читання 2 хв. переглядів 3

На хінді індійські пахощі називаються агарбатти, вони видають приємний аромат при горінні. Найчастіше ці ароматичні палички використовуються під час різних релігійних обрядах і церемоній, але також ці палички застосовуються в лікуванні різних захворювань. Вважається, що дим пахощів впливає на стан людини, піднімає дух, коли у людини поганий настрій.

У індуїстської традиції виготовлення ароматичних паличок займає особливе місце, їх історія налічує кілька тисячоліть У індуїстської традиції виготовлення ароматичних паличок займає особливе місце, їх історія налічує кілька тисячоліть. Ще в Ведах зустрічаються згадки про них. Атмосферу і місце для медитації завжди очищали священними пахощами. І в даний час на молитвах, що відбуваються кожен день, індійські сім'ї запалюють пахощі богам, ставлять їм свічки і квіти, висловлюючи тим самим повагу і відданість. У стародавніх санскритських текстах можна прочитати, в під час будь-яких свят на вулицях і в будинках обов'язково запалювалися ароматичні палички, від їх аромату серця жителів міста наповнюються радістю і захопленням. Популярним індійським виразом є фраза, що всі вчинки, що здійснюються людьми, повинні приносити щастя людям, також, як і ароматична паличка віддає всім свій чудовий аромат.

Деякі індійські палички мають аромат, який ви не знайдете більше ніде в світі. Крім цього, аромат кожної палички унікальний, має свою енергетику і використовується для різних цілей. Деякі піднімають настрій, покращують самопочуття, інші розслаблюють, знімають стрес, треті - очищають атмосферу, і дають людині просвітлення свідомості.

Як потрібно використовувати індійські пахощі

Для ароматичних паличок є спеціальні підставки, паличку потрібно вставити в спеціальний отвір, потім паличку потрібно підпалити, дати вогню розгорітися, а потім вогонь треба задути. Попіл падатиме в спеціальну підставку, так що вам не доведеться витирати стіл або підлогу після використання палички.

Чи є шкода від використання ароматичних паличок

Вчені Данії нещодавно оприлюднили свої дослідження щодо збільшення можливості розвитку раку легенів при регулярному використанні ароматичних паличок. Якщо багато років часто вдихати ароматичний дим, то ймовірність розвитку раку легенів зросте в два рази. Але якщо використовувати індійські пахощі пару раз в тиждень, то турбується не про що, ймовірність виникнення онкології не збільшиться. І не забувайте використовувати пахощі в добре провітрюваних приміщеннях.

Мене звуть Віктор, мені 40 років, лікар-терапевт з вищою освітою і стажем близько 15 років. Оцініть статтю: Поділіться з друзями!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама