Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

масляні обігрівачі

  1. Принцип роботи




Як би ми не термоізольованого житло, проблема недостатньо високою або надмірно високої температури в ньому в холодну пору року пов'язана в основному з роботою обігрівальних пристроїв.

Один з найбільш улюблених видів теплового обладнання в нашій країні - масляний обігрівач, він же рідиннонаповнені обігрівач, він же масляний радіатор.

Ось уже протягом багатьох десятків років більшість наших співгромадян віддає перевагу цьому обладнанню, в першу чергу його надійності і гідною потужності.

Також не можна не сказати про такі достоїнства масляних радіаторів, якими є низька ціна, мобільність і низький рівень шуму. До того ж вони не вимагають монтажу - просто мережною розеткою. Ці радіатори можна сміливо використовувати в дитячих кімнатах, оскільки у них гладкі стінки з невисокою температурою поверхні.

Масляні обігрівачі застосовуються для обігріву невеликих приміщень площею до 30 кв.м.

як і конвектор , Масляний радіатор може працювати цілодобово.

До недоліків традиційного масляного радіатора можна віднести порівняно довгий розігрів (10-20 хв.). Комбіновані моделі з тепловентилятором або з галогеновим нагрівачем не мають цього недоліку. Найпопулярніші маслонаполненние обігрівачі - це традиційні радіатори (з «ребрами»). Вони є практично в кожному будинку.

Принцип роботи

Він простий як двічі два: в металевому радіаторі знаходиться мінеральне масло, яке досягає високої температури за допомогою нагрівального елементу, і далі радіатор віддає тепло приміщенню. Істотним плюсом є і те, що вони мають низьку температуру корпусу, завдяки чому вони практично не випалюють кисень в приміщенні. Середня потужність варіюється від 1 - 2,5 кВт.

При покупці масляного обігрівача слід співвідносити його потужність з розмірами Вашого приміщення. Більшість моделей забезпечено спеціальним термостатом, який дозволяє утримувати температуру у Вашому будинку на необхідному рівні, при цьому періодично відключаючи його. Така особливість дозволить Вам істотно заощадити витрати на електроенергію.

Масляні радіатори - це велика кількість тепла на виході. Так, такі агрегати можуть видавати потужність до 2500 Вт. Це залежить від кількості секцій радіатора. Вдалим є поєднання масляного обігрівача і вентилятора. При спільній роботі цих пристроїв потік теплого повітря буде рівномірно розподілятися по всьому приміщенню.

При роботі пам'ятайте про запобіжні заходи: включаючи електричний радіатор вперше, найкраще, щоб цей агрегат знаходився в добре провітрюваному приміщенні, а після довгого простою обладнання необхідно перевірити його на наявність витоків масла.

Купити обігрівач масляний - це значить принести в свій будинок тепло, яке створить затишок у Вашому домі

Вдало купити обігрівач у нашому Інтернет-магазині дуже легко і просто - виберіть вподобану Вам модель і оформите замовлення прямо на сайті.


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама