Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Професійні ручні ножиці по металу ERDI

Типи ручних ножиць.
1. Звичайні ножиці по металу .

.

У звичайних ручних ножиць по металу традиційно ріжучакромка і ручка виготовляються методом кування з однієї цільної заготовки. Зусилля різання залежить від співвідношення довжини ріжучої кромки і довжини рукоятки ножиць.
2. Ножиці по металу з важеля передачею.

Ножиці по металу з важеля передачею

Ножиці по металу з важеля передачею складаються з ріжучої головки і рукоятки. Обидві деталі ножиць шарнірно зчленовані. Це з'єднання створює додаткове важільне передавальне зусилля. Перевага таких ножиць в значному зменшенні зусилля, що додається при розкрої металу.

Види ручних ножиць
1. прохідні або ножиці для прямого різу
Види ручних ножиць   1
Завдяки довгим лезах цих ножиць можна швидко, не докладаючи великих зусиль, і точно за розміром провести розкрій металу на великій довжині або зробити крайову вирізку.
2. Ідеальні ножиці
Назва цих ножиць невипадково. Ідеальні ножиці справжні "універсали". Їх можна використовувати для безперервної прохідний різання листового металу, а також різання великих і малих контурів або радіусів (вигнутий розріз). При цьому не має значення, чи виконуються роботи з краю (обрізка кромки) або посередині листа. Звичайно ж, ідеальні ножиці можна використовувати також для найпростішої крайової вирубки.
3. Фігурні ножиці

Фігурні ножиці найкраще підходять для виконання дрібних, близьких радіусів в області кромки листа металу. Завдяки своєю філігранною формі лез ці ножиці можуть легко вирізати надзвичайно вузькі фігури або криві.

Праві чи ліві ножиці?
Всі ручні ножиці по металу діляться на праві і ліві.

Всі ручні ножиці по металу діляться на праві і ліві

Це зовсім не означає, що праві ножиці використовують правші, а ліві ножиці - лівші. Якраз навпаки, якщо це стосується ножиць для прямого різу, так званих «пеліканів». При довгому прямому розкрої важливо бачити лінію розмітки. При такій операції правші буде зручніше працювати лівими ножицями. Ну а спільне європейське поділ ножиць йде від розташування нижньої ріжучої кромки. Так у лівих ножиць нижня ріжучакромка розташована зліва, звідси і назва. А використання ідеальних (універсальних) та фігурних ножиць має на увазі наявність у робітника, як правих, так і лівих ножиць. Все залежить від конкретної операції різання (наприклад, обрізка краю круглого воздуховода). В будь-якому випадку, праві ножиці заточені і сконструйовані таким чином, що вони добре ріжуть праві радіуси (тобто, дугу зліва направо). Радіуси справа наліво найкраще різати за допомогою лівих ножиць . Якщо правша буде різати радіус правими ножицями (див. Вище, зліва направо), то рух буде направлено назовні від зап'ястя. А при лівих ножицях (радіус справа наліво) всередину від зап'ястя.

якість ножиць
Термін служби і стійкість різальних крайок знаходиться в прямій залежності від якості використовуваної сталі і її обробки. Особливо високоефективні ножиці з ріжучими крайками HSS з високоміцної сталі відповідають найвищим вимогам, що пред'являються до стійкості і тривалості ріжучої здатності ножиць. Залежно від призначення і частоти застосування можуть використовуватися такі ріжучі матеріали, як спеціальна високоякісна сталь, високоякісна сталь і якісна сталь. Чим вище якість стали різальних крайок, тим довше термін служби ножиць!

Більше 80 років фірма BESSEY виробляє ручні ножиці по металу професійного рівня під фірмовим знаком ERDI . Для виготовлення високоякісних ножиць використовуються найсучасніші верстати та обладнання. Стабільно високий рівень якості гарантується поточним контролем власного виробництва і використання матеріалів, які пройшли контроль якості.

Ручні ножиці ERDI з важеля передачею.
Ріжучі головки ножиць виготовляються в кувальному штампі з поліпшеною стали.
Леза додатково загартовуються індуктивним способом. Завдяки цьому досягається висока довговічність, а краю розрізів залишаються рівними, без задирок.
Ергономічна рукоятка з пластиковим покриттям і захистом від зісковзування.
Нікельовані сталеві ручки жорсткої конструкції.
Наявність вбудованої сталевої пружини для самостійного розкриття ножиць.
Обидві рукоятки шарнірно зчленовані, завдяки чому виникає додаткова важільна передача.Ето дозволяє працювати надзвичайно легко, з невеликими зусиллями.
Надійна замкова засувка.

Звичайні ножиці для різання листового металу
Звичайні ножиці для різання листового металу являють собою справжній класичний приклад міцності і надійності. Незалежно від мети застосування і матеріалу з широкого спектру варіантів і можливостей звичайних ножиць по металу завжди можна вибрати інструмент з необхідною ріжучої формою і ріжучими якостями. Ручні ножиці по металу ERDI - повністю ковані, надзвичайно міцні і абсолютно надійні. На них завжди можна покластися.

На них завжди можна покластися

Цельнокование головка ножиць ERDI і рукоятка виготовлені в кувальному штампі. Тому вони настільки міцні і надійні.
Індуктивно загартовані леза гарантують довгий термін служби ножиць по металу ERDI і оптимальний результат.
Ножиці мають регульоване з'єднання. Після подальшої заточки все звичайні ножиці по металу можуть бути легко налаштовані заново.
Високоефективні ножиці ERDI з лезами HSSВисокоеффектівние ножиці з лезами HSS відповідають найвищим вимогам як до стійкості, так і до ріжучої здатності інструменту. Відмінна якість стали сприяє тому факту, що високоефективні ножиці з лезами HSS в порівнянні зі звичайними ножицями показують завжди кращий результат. Перш за все, при роботі з листами з високоякісної сталі. Високоефективні ножиці з лезами HSS поставляються для всіх областей застосування і першій-ліпшій нагоді, від фігурних до ідеальних ножиць, як звичайних ножиць для різання листового металу або з важеля передачею. Вибір за вами!

Вибір за вами

1 Тривалий термін служби
Головки ножиць виготовлені в кувальному штампі з поліпшеною стали.
Вставні леза з HSS гарантують значно більшу стійкість у порівнянні зі звичайними лезами, що в повній мірі проявляє себе при обробці високоміцних матеріалів.
2 Подвійна важільна передача
Завдяки подвійний важеля передачі потрібні істотно менші зусилля. Одночасно при цьому значно збільшується ріжуча здатність інструменту.
3 Ергономічна рукоятка
М'яка прокладка і покриття з пластика забезпечують зручне розташування ергономічним рукоятки в руці.

Праві чи ліві ножиці?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама