Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дерев'яні вікна з дерев'яними схилами, дерев'яні укоси на вікна, укоси на дерев'яні вікна

  1. Види укосів для дерев'яних вікон
  2. Дерев'яні укоси для дерев'яних вікон

Заміна вікна при ремонті або пристрій системи скління в споруджуваному будинку - процес складний і відповідальний. Рівень комфортності, теплозахисту - багато в чому залежить від того, як будуть влаштовані внутрішні і зовнішні укоси для дерев'яних вікон. Вибір великий - від традиційних до екологічно безпечних, які користуються останнім часом особливою популярністю, якими є дерев'яні укоси на вікна, тим більше, що немає необхідності турбуватися про те, чим утеплити укоси дерев'яних вікон.

Види укосів для дерев'яних вікон


Традиційні оштукатурені (холодні) укоси на дерев'яні вікна цілком прийнятні навіть в даний час Традиційні оштукатурені (холодні) укоси на дерев'яні вікна цілком прийнятні навіть в даний час. Це пояснюється тим, що дерев'яні віконні конструкції мають глибину до 200 мм, завдяки чому - температура в привіконна просторі вище точки роси, отже, укоси на вікно з дерева не створюватимуть конденсат, що завдає шкоди дерев'яних елементів системи скління. Однак перед тим, як встановити укоси на дерев'яне вікно важливо переглянути відео на відповідну тему. Сучасні теплоізоляційні штукатурки дозволяють зробити укоси дерев'яних вікон красивими, стильними (про що свідчать фото дерев'яних вікон з укосами), з досить низьким рівнем теплопровідності.

Застосування сучасних досягнень хімічної промисловості дозволило використовувати для обробки внутрішньої частини віконного отвору наступні матеріали:


  • теплоізолюючі сендвіч-панелі;
  • порожнисті панелі з внутрішніми перемичками;
  • пористі панелі;
  • тонкі пластини, які виконують декоративну роль.

Виконувана даними матеріалами оздоблення укосів для дерев'яних вікон проводиться оперативно, не вимагаючи особливих витрат. Проте, зовнішній укіс дерев'яних вікон, навіть в цьому випадку, рекомендується виконувати із застосуванням спеціальних теплоізоляційних штукатурок, так як під впливом сонячних променів і перепаду температур - сучасні оздоблювальні матеріали можуть швидко втратити свій привабливий зовнішній вигляд, а установка укосів дерев'яних вікон повинна виконувати і декоративну функцію.

Дерев'яні укоси для дерев'яних вікон


Безсумнівно, що любителі натуральних матеріалів обиратимуть дерев'яні вікна з дерев'яними схилами, так як внутрішні дерев'яні віконні укоси забезпечать не тільки необхідний рівень теплозахисту, а й органічно впишуться в будь-який існуючий інтер'єр, не змушуючи господарів витрачати додаткові кошти на придбання меблів, заміну шпалер. Сучасні віконні укоси з дерева замовляються з тієї ж деревини, що і віконні конструкції, завдяки чому створюється унікальний дизайн приміщення.

Сучасні укоси з дерева для вікон виготовляються, переважно, з цінних порід деревини, що мають гарний колір, оригінальну текстуру, високу механічну стійкість до пошкоджень і адгезивному впливу, що відрізняються тривалим експлуатаційним періодом: Сучасні укоси з дерева для вікон виготовляються, переважно, з цінних порід деревини, що мають гарний колір, оригінальну текстуру, високу механічну стійкість до пошкоджень і адгезивному впливу, що відрізняються тривалим експлуатаційним періодом:

  • бука;
  • дуба;
  • сибірської модрини.

Обробка віконних укосів деревом, незважаючи на свої очевидні екологічні та естетичні переваги, висуває особливі вимоги по догляду, які вимагають дані дерев'яні укоси на вікна. Хоча, оброблені під час виробничого процесу спеціальними просоченнями, укоси на дерев'яних євровікна, наприклад, стійкі до впливу вологи, не піддаються хворобам деревини. Крім того, сучасні дерев'яні вікна з дерев'яними схилами оброблені спеціальними вогнезахисними засобами для деревини, що значно підвищує привабливість даного матеріалу для житла і офісів (особливо в світлі подій в нічному клубі «Хромая лошадь», де більшість людей загинуло в результаті впливу токсичних речовин, що виділяються при горінні сучасних оздоблювальних матеріалів).

Асортимент пропонованих дерев'яних оздоблювальних матеріалів настільки великий, що можна встановити дерев'яні вікна з білими схилами або використовувати інший укіс для вікна під дерево. Тим більше, що кріплення дерев'яних віконних укосів не представляє особливої ​​праці - необхідно лише ретельно заміряти відстані і користуватися будівельним рівнем.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама