Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гарний і недорогий дерев'яний паркан: 35 фото для вашої дачі

  1. Сучасний дерев'яний паркан-жалюзі.
  2. Як прикрасити дерев'яний паркан.
  3. Як зробити декоративний дерев'яний паркан з дров.

Дерев'яний паркан завжди приваблює своєю текстурою і екологічністю. Зазвичай дачні паркани будують з промислового дерева - рівною обрізної дошки стандартної товщини, обробленої антисептиками від гниття. Але часто паркани для дачі схожі один на інший - рівні дошки пофарбовані в зелений або синій колір. Тому все, що відрізняється від звичного стандарту радує свіжістю і простотою.

Тому все, що відрізняється від звичного стандарту радує свіжістю і простотою

Сучасний дерев'яний паркан-жалюзі.

Цей сучасний дерев'яний паркан представляє по суті простий варіант забору-жалюзі. Така структура практична як з точки зору довговічності огорожі - добре провітрюється, так і з естетичної точки зору - паркан не виглядає зовсім «глухим».

Ця конструкція забору-паркану дозволяє використовувати його як шпалеру для кучерявих садових рослин, наприклад, для плетистой троянди.

Для економії верхню частину паркану можна зробити у вигляді одностороннього паркану. Також цей підхід можна застосовувати для нарощування забору в висоту.

Як прикрасити дерев'яний паркан.

Навіть простий штахетник може бути красивим. Наприклад, в цьому паркані цікаве поєднання в паркані дощок різної товщини доповнено невигадливою візерунком, а світла фарба забору добре гармонує з квітковими горщиками, встановленими на паркан.

Напевно, багато хто з нас вже зустрічали дерев'яний паркан-тин
Напевно, багато хто з нас вже зустрічали дерев'яний паркан-тин. Але досить затонировать крайні дошки в паркані - і він набуває набагато більш акуратний вигляд.

Але досить затонировать крайні дошки в паркані - і він набуває набагато більш акуратний вигляд

Якщо ставити такий різьблений по всьому периметру ділянки непрактично дорого, то цілком доступно прикрасити їм палісадник біля входу в будинок.

Навіть дешевий тимчасовий варіант забору на дачу може бути красивим
Навіть дешевий тимчасовий варіант забору на дачу може бути красивим. Цей дерев'яний паркан зроблений з бу піддонів і прикрашений квітами з молочних пластикових пляшок і пластикових кришок.

Звикли до рівним рядам планок в паркані? Досить трохи змінити порядок і у вас вийде гарний паркан для будинку.

Може недорогий паркан на дачу бути красивим? Може недорогий паркан на дачу бути красивим Так, якщо скомбінувати недорогі дерев'яні рейки і сітку рабицю. Головна цінність - оригінальна думка господаря.

Потрібен більш капітальний паркан, що закриває ділянку від непрошених поглядів? Ви можете заощадити, використовуючи для дачного забору очищену від кори необрізну дошку.

А можете попихтіти і зробити з неї такий гарний паркан.

Кому-то важлива економія, а для кого-то це не актуально. Дерев'яне різьблення - справа не дешева.

Але якщо раніше майже кожен господар володів різьбленням по дереву, то при бажанні, ви теж можете освоїти цю майстерність і створити просто казково красивий паркан на дачу, як на цих фото.

Якщо людина більше уваги звертає на живу красу на своїй дачній ділянці, то йому не завжди потрібен « красивий паркан «. Але кожен з нас створює свою красу по-своєму - хтось чудовий садівник, а хтось талановитий майстер по-дереву. Дачі у всіх різні і по-своєму красиві.

Як зробити декоративний дерев'яний паркан з дров.

Крім звичайних дачних зборів ми сьогодні познайомимося з популярними останнім часом парканами з дров. Такі дерев'яні паркани часто вдають із себе акуратні декоративні дровници, які можуть розташовуватися в різних куточках вашого саду - біля альтанки, мангали, біля будинку або біля паркану. Але на відміну від звичайного складування дров, ці дерев'яні паркани мають свої вимоги. Мало просто акуратно скласти дрова один на одного. Крім звичайних дачних зборів ми сьогодні познайомимося з популярними останнім часом парканами з дров
Ті, хто складав дрова, знають, що стійкість поленіца сильно залежить від її висоти. Звичайні дрова зовсім не обов'язково однакової довжини. І результат може вас засмутити. Дерев'яний паркан з дров потребує жорсткого каркасі. Втім, як і звичайний хороший дровник. Дрова для забору повинні бути одного типу, однієї довжини, і покладені дуже ретельно. Для того, щоб створити цікаву текстуру забору, використовуйте в одному отворі один тип дров - або колоті дрова, або круглі гілки. Можна подивитися більше корисних ідей в статті Дрова на дачі: 10 красивих дровітні .
При всій своїй красі такий дерев'яний паркан більше декоративна споруда, ніж грунтовне огорожу. Оскільки дрова не очищені від кори, не оброблені антисептиком, не захищені від атмосферних впливів, деревина швидко почне старіти і псуватися. Для дачників з практичним підходом, краще застосування такого дерев'яного паркану - це просто зберігати в ньому дрова. Влітку, завдяки хорошому провітрювання, сирі дрова швидко висохнуть, взимку підуть в справу, а влітку можна споруджувати вже новий паркан. Дерев'яний паркан хороший як з колотих дров, так і з круглих чурок різної товщини. Для створення паркану з дров можна використовувати сучасні габіони.

Якщо підійти творчо, то красиво виглядає в паркані поєднання дерева і каменю.

Зазвичай дрова в паркані ніяк між собою не скріплюють
Зазвичай дрова в паркані ніяк між собою не скріплюють. Але є інший варіант дерев'яного паркану, коли дрова в паркані укладаються на розчин як цеглини. Для цього можна використовувати як саман так і цементний розчин. Детальніше про цю технологію будівництва можна прочитати в статті Дачний будиночок своїми руками: використовуємо дрова та саман .
Якщо вам подобається ідея дерев'яного паркану з дров і ви б хотіли продовжити термін його служби, то треба затратити набагато більше зусиль, ніж просто красиво скласти дрова. Кожна чурочкой в ​​цьому паркані повинна бути зачищена від кори, добре просушена і оброблена антисептиком або хоча б просто оліфою. Послідовність важлива - немає сенсу обробляти антисептиком недосушеними деревину, так вона згниє ще швидше.

Дерев'яні паркани з дров володіють якоюсь магічною привабливістю - давайте подивимося ще кілька фото з нестандартним підходом до будівництва паркану на дачі
Дерев'яні паркани з дров володіють якоюсь магічною привабливістю - давайте подивимося ще кілька фото з нестандартним підходом до будівництва паркану на дачі.

Будь ласка, поділіться своєю думкою. Які дерев'яні паркани для дачі ви вважаєте красивими і практичними? Який би ви хотіли поставити паркан на дачу?


Звикли до рівним рядам планок в паркані?
Може недорогий паркан на дачу бути красивим?
Потрібен більш капітальний паркан, що закриває ділянку від непрошених поглядів?
Які дерев'яні паркани для дачі ви вважаєте красивими і практичними?
Який би ви хотіли поставити паркан на дачу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама