Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Підставки для квітів своїми руками

Квіти здатні зачаровувати й заворожувати навіть самих неромантичних людей Квіти здатні зачаровувати й заворожувати навіть самих неромантичних людей. Для створення необхідної атмосфери в будинку в усі часи використовувалися квіти, крім того вони виконували ще функцію очищення повітря від шкідливих речовин і наповнення його киснем.

Не виключенням є і сучасне житло. Як правило, розважливі господарки завжди доповнять декорування будинку декількома горщиками з квітами. Найбільш творчі з них створюють унікальні підставки для квітів самостійно. Таким чином, вони мають можливість не тільки здивувати гостей своїми творіннями, а й заощадити матеріальні ресурси.

У цій статті розглянемо кілька цікавих ідей створення підставок для квітів.

Найпростішими в плані створення будуть підставки, виготовлені з спилов різних порід дерев. А за допомогою багатошарової фанери Ви можете змайструвати горизонтальну поличку для квітів. Для цього фанеру слід скріпити з дошкою, яка буде опорою для Вашої конструкції за допомогою металевих куточків. Саму опору слід задекорувати підручними матеріалами. Дуже оригінально вийде, якщо зверху опори монтувати невеликий світильник .

Також створити оригінальну підставку Ви можете за допомогою накопичених кришок від пластикових пляшок. Для цього клеєм «Момент» склеюємо кришки між собою, при цьому створюючи унікальну форму. Застосовуючи різнокольорові кришки можна створити певний малюнок.

Для створення більш складної і ефектною конструкції Вам знадобляться деякі матеріали: порожні пластикові пляшки, монтажна піна, дерев'яна дошка-підставка, цементний розчин і різні матеріали для декору (на Ваш розсуд). Перед початком роботи пляшки потрібно наповнити водою або піском, щоб уникнути їх деформації від монтажної піни. Дошку слід укрити щільним целофаном і встановити на ній в потрібній послідовності пластикові пляшки. Потім цю конструкцію слід залити монтажною піною і залишити на добу для висихання. На наступний день вийміть пляшки і зріжте зайву піну ножем, надаючи їй при цьому потрібний вид. Фантазуйте, створюючи необхідну форму. Особливо гарно виглядатиме підставка у вигляді альпійської гірки або подобу руїн.

Для захисту свого творіння від руйнування, його слід покрити цементним клеїться розчином за допомогою кисті. Не чекаючи його висихання, нанесіть необхідний декор. Тут можна влаштувати повний розгуляй своєї фантазії. Для декорування можна використовувати черепашки, різні камінчики, гудзики, шнурки та інші матеріали. Зверху підставку можна посипати піском, який заздалегідь пофарбований в потрібний колір, або пофарбувати пісок вже після його нанесення.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама