Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вироби з дерева своїми руками

  1. Рада редакції

Чим стрімкіше йде розвиток промисловості, тим більше людина намагається наблизитися до природи. Ми починаємо оточувати себе природою. Правда не буквально, а шляхом створення ілюзії перебування на повітрі, навіть якщо знаходимося у себе вдома.

Це бажання не просто жити в будинку, який побудований з натуральної сировини, а й придумування відповідного дизайну інтер'єру. І найкраще наближає нас до природи дерево. Саме з нього в основному і зроблена наша меблі.

І тут зовсім необов'язково перетворювати свій будинок на подобу лісопилки, адже досить розбавити звичну обстановку рідкісними вкрапленнями дерев'яних спилов і корчів, які вписуються в абсолютно будь-яку обстановку.

І тут зовсім необов'язково перетворювати свій будинок на подобу лісопилки, адже досить розбавити звичну обстановку рідкісними вкрапленнями дерев'яних спилов і корчів, які вписуються в абсолютно будь-яку обстановку

І сьогодні редакція «Так Просто!» Підготувала для тебе 11 ідей декору з дерева, який при бажанні ти легко зможеш зробити самостійно. Те, що потрібно для створення затишку в домі!

Те, що потрібно для створення затишку в домі

  1. Все просто - тобі потрібна рівна, оброблений спіл дерева!

    З спилов можна створювати цілісні підставки і модульні, матеріал для яких знайти простіше. Кожен бачив такі підставки в магазині і думав: «Ні, сам таке не зробиш». Але це помилкова думка!

    Навіщо платити більше, якщо ти цілком можеш зробити це своїми руками?

    Навіщо платити більше, якщо ти цілком можеш зробити це своїми руками

  2. Чудова ідея полки, яка доповнить і прикрасить будь-який інтер'єр!

    Чудова ідея полки, яка доповнить і прикрасить будь-який інтер'єр

  3. Гілки в інтер'єрі можуть використовуватися в якості комплектуючих оригінальних меблів, ніжок, підставок, власників або рамок дзеркал.

    Гілки в інтер'єрі можуть використовуватися в якості комплектуючих оригінальних меблів, ніжок, підставок, власників або рамок дзеркал

  4. А цю ідейку, мабуть, покажу чоловікові. Те, що потрібно для спальні!

    Те, що потрібно для спальні

  5. З дрібних гілочок добре робити вішалки, різноманітні полички, гачки. Такий дерев'яний декор в інтер'єрі завжди притягує погляд і викликає інтерес.

    дерев'яний декор в інтер'єрі

  6. Рівний поперечний зріз дерева товщиною від 8 до 20 сантиметрів і діаметром від 15 до 80 і більше сантиметрів називається спиляли. Кожен з них унікальний, адже на «пластині» видно річні кільця дерева, контури яких ніколи не повторюються.

    З корою або без неї, спиляти служать для декоративного оформлення інтер'єру, а застосування в ньому вони знаходять майже всюди: на стінах, стелі, на підлозі, в облицюванні меблів, в предметному дизайні і декорі.

  7. Перетвори журнальний або приліжковий столик в затишний і стильний елемент інтер'єру за допомогою гілок.

    Для цього підбери гілки однакової довжини і за допомогою клею покладеш їх так, щоб створити неповторний візерунок для столика. Також з гілок можна зробити оригінальну підставку для світильників.

  8. Ще кілька чудових ідей декору стін спилами дерева.

    Ще кілька чудових ідей декору стін спилами дерева

  9. А як тобі таке незвичайне застосування дерев'яного спила?

    Особливо цікаво такий годинник виглядають, якщо окружність спила має нерівну форму з корою на поверхні. Правда кору необхідно закріпити, адже вона здатна псуватися з плином часу.

    Чим більше недбало виглядає дерев'яний «млинець», тим цікавіше вийдуть годинник!

    Чим більше недбало виглядає дерев'яний «млинець», тим цікавіше вийдуть годинник

  10. Натуральна обробка спилами - це композиція, де кожен елемент є унікальним. Адже малюнок на спилі і його форма - неповторні!

    Адже малюнок на спилі і його форма - неповторні

  11. Ну а така ваза просто приречена стати родзинкою інтер'єру.

    Ну а така ваза просто приречена стати родзинкою інтер'єру

Рада редакції

Також пропоную ознайомитися з цікавим і захоплюючим майстер-класом, який допоможе тобі створити стильну тарілку і оригінальну вазу для фруктів з гілок дерева . Обов'язково подивися інструкцію, як створити цей унікальний шедевр!

використовуючи декор з дерева в інтер'єрі , Ти перетворити свій будинок в вишукане і затишне місце відпочинку і відновлення сил.

Сподобалися ідеї? Розкажи про них своїм друзям в соцмережах, адже натхнення так заразливо!

Автор статті

Анастасія Давиденко

Настя займається йогою і обожнює подорожі. Мода, архітектура і все прекрасне - ось до чого прагне серце дівчини! Анастасія займається дизайном інтер'єрів, а також робить неповторні прикраси з квітковою тематикою. Мріє пожити у Франції, вчить мову і жваво цікавиться культурою цієї країни. Вважає, що людині потрібно все життя вчитися чомусь новому. Улюблена книга Анастасії - «Їж, молись, кохай» Елізабет Гілберт.

Навіщо платити більше, якщо ти цілком можеш зробити це своїми руками?
А як тобі таке незвичайне застосування дерев'яного спила?
Сподобалися ідеї?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама