Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн інтер'єру дитячої кімнати (фото, поради, наші роботи)

  1. Непорушні правила дизайну інтер'єру дитячої кімнати
  2. Вибір облицювань для інтер'єру дитячої кімнати
  3. Наші роботи по дизайну інтер'єру дитячої кімнати:

Дизайн інтер'єру дитячої кімнати повинен ретельно продумувати до дрібниць ще на стадії проектування: від кольору до меблів і декору. Дуже часто, розрахувавши метраж, разметив меблі і врахувавши всі схильності і форми проведення часу дитини, батьки організовують комфортне робоче місце, м'який подіум або декоративну сцену для ігор, спортивний куточок з кільцями і турніком, розставляють шафи для одягу і модулі для зберігання іграшок і навіть передбачають місце для творчості у вигляді розвішаних на стіні полотен паперу для малювання. Однак дитина не відчуває радості. Причина - діти не вміють жити в статичному інтер'єрі, де для кожного заняття передбачена своя «осередок».

Причина - діти не вміють жити в статичному інтер'єрі, де для кожного заняття передбачена своя «осередок»

Непорушні правила дизайну інтер'єру дитячої кімнати

Деякі дизайнери категорично проти оформлення дитячих у вигляді спальні Барбі або каюти піратського галеона, мотивуючи це тим, що діти швидко втомлюються від «рольового» інтер'єру. Їм вторять психологи, які не рекомендують нав'язувати маленьким дітям психотип соціальної поведінки. І справді, для дитини, що колекціонує ляльок або моделі судів, можна замовити оригінальну конструкцію для зберігання, не перетворюючи в частину хобі спальну зону.

  1. Ідеальне розташування робочого столу (в тому числі столика для ліплення для дошкільника) - у вікна, в епіцентрі природного освітлення.
  2. Стелажі з книгами, колекціями, іграми слід розташувати по сусідству з робочим столом, створивши меблевий острів. Обов'язково передбачте наявність закритих шуфлядой і полиць, в яких діти зберігають потрібні їм речі, які тлумачаться дорослими як «мотлох».
  3. Небажано, щоб, сидячи за столом, дитина перебувала спиною до вхідних дверей. Якщо по-іншому неможливо, слід створити альтернативу - розмістити ще одне посадочне місце, наприклад, крісло і столик для ноут-бука, в протилежному напрямку. Це дозволить дитині не проводити в невигідному положенні весь день.
  4. Ліжко слід максимально віддалити від вхідних дверей.
  5. Місце для зберігання одягу повинно замикатися з ліжком і бути просторим, інакше дитина не впорається з мимовільним безладом.

Вибір облицювань для інтер'єру дитячої кімнати

Вибір палітри визначається темпераментом дитини - збуджується енергійному дитині буде комфортніше в світлій пастельній гамі, меланхолійного - в яскравій. Найчастіше батьки набувають тематичні шпалери із зображенням аніме-персонажів з популярних серіалів та ігор, проте психологи радять віддавати перевагу морській тематиці, а також спокійним сюжетним або флористичним принтам.

Особливу увагу слід приділити екологічної безпеки облицювальних і декоративних матеріалів. Дизайн інтер'єру дитячій кімнаті має на увазі використання:

  1. Масиву дерева;
  2. Натуральних тканин;
  3. Паперових шпалер;
  4. Гіпоалергенних фарб.

В ході покупки необхідно переконатися в тому, що продукція сертифікована.

І ще важливий аспект. Помилкою є виділення під дитячу найменшою в кімнати в будинку, особливо, якщо дітей двоє, а їх розбіжність в віці має на увазі зовсім різні заняття і різні предмети, що зберігаються в дитячій. Скутість в тісному приміщенні, скупченість згубно позначиться на розвитку дитини. Крім того, батьки зазвичай забувають про те, що в дитячій також повинні бути посадочні і ігрові місця для тих, хто прийшов в гості друзів.

Крім того, батьки зазвичай забувають про те, що в дитячій також повинні бути посадочні і ігрові місця для тих, хто прийшов в гості друзів

Набагато мудріше надходять батьки, які виділяють під дитячу найбільшу кімнату. Завжди є можливість поєднати з кухнею іншу кімнату, підняти рівень підлоги і створити чарівну вітальню без задіяння великого метражу.

Завжди є можливість поєднати з кухнею іншу кімнату, підняти рівень підлоги і створити чарівну вітальню без задіяння великого метражу

Наші роботи по дизайну інтер'єру дитячої кімнати:

Подивитися всі наші роботи →

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама