Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

вивіз металобрухту

  1. Ціна вивезення металобрухту
  2. Чому це вигідно?
  3. Зверніться до нас
  4. Надійний бізнес-партнер

Компанія «Вторметпроект» здійснює вивіз металобрухту з дому за гроші в Москві і Московській області на вигідних умовах. ➤Дорого. ➤Бистрая навантаження металу будь-яких видів. ➤Оплата на місці. Телефонуйте за номером ☎ +7 (925) 080-59-34

Ціна вивезення металобрухту

Вид транспорту Вага Ціна Легковий фургон 100-500 кг 1200 руб. Вантажна газель 100 - 2500 кг 2500 руб. - до 1т 3000 руб. - до 3 т Ломовоз + грейфер 3 - 7 т 3000 руб. Велика спецтехніка 8 - 32 т 3000 - 7000 руб. Чорний лом Вид Склади Засмічення,% Ціна 3А Сталь, габаритний лом 3 10500 руб. 5А Сталь, габаритні розміри не регламентуються 5 10500 руб. 12А Сталь, габаритні розміри не регламентуються, товщина стінки не менше 6 мм 6 10500 руб. 12АЦ Оцинкований лом 6000 руб. 16А Сталева стружка 8 1000 руб.

Вартість металевого вторсировини багато в чому залежить від його габаритів, товщини шару або стінок (для труб і профільного металу), чистоти (наявності або відсутності сторонніх включень у вигляді пластику, дерева, ізоляції, шарів іржі та ін.). Великі, масивні конструкції необхідно демонтувати, порізати на дрібніші частини для зручності навантаження і транспортування. Вивіз металобрухту з дому або з підприємства обійдеться дешевше, якщо металобрухт вагою менше 1 тонни занурити і вивезти самостійно - це дозволить вам заощадити на оренді автотранспорту.

Чому це вигідно?

Ми пропонуємо вам здати металобрухт з вивезенням транспортом нашої компанії. Вам не доведеться платити за цю послугу - ми зробимо це абсолютно безкоштовно, якщо вага партії складе більше 2 тонн.

Вам не доведеться платити за цю послугу - ми зробимо це абсолютно безкоштовно, якщо вага партії складе більше 2 тонн

Замовити послуги сортування, очищення, різання і навантаження ви можете в компанії «Вторметпроект». У нас є все необхідне, щоб виконати весь комплекс робіт швидко і недорого, з використанням спеціально обладнаних автомобілів різної вантажопідйомності. Всі роботи виконуються досвідченими операторами і вантажниками, які пройшли навчання - це допоможе виконати всі види робіт оперативно, з дотриманням заходів безпеки.

Схема роботи

1.

У клієнта є метал

2.

Клієнт зв'язується з менеджером зручним способом, домовляється про зустріч

3.

Менеджер проводить оцінку металу

4.

Проводяться роботи з відвантаження або демонтажу металу

5.

Укладається договір і оформляються документи

6.

Клієнт отримує гроші

Зверніться до нас

Ціна на вивезення металобрухту коливається в широких межах. Діючі в нашій компанії розцінки за кілограм кольорового і тонну чорного металобрухту - одні їх найбільш високих в регіоні. Ви можете переконатися в цьому, ознайомившись з прайсом.

Завантажити прайс-лист

Ми також пропонуємо:

  • комплексне обслуговування в будь-який зручний для вас час, включаючи попередню підготовку, вивезення в пункти прийому і швидку оплату з використанням наявних або безготівкових розрахунків (за бажанням клієнта);
  • швидке реагування і точне виконання - роботи будуть виконані в день надходження заявки;
  • безкоштовну доставку брухту вагою понад 2 тонни, дозволяючи мінімізувати витрати замовників на його транспортування;
  • прийом великих партій брухту за підвищеною на 10-15% ціни.

Ми маємо в своєму розпорядженні великою мережею пунктів прийому зі спеціальним обладнанням для професійного очищення і сортування брухту, точного зважування, навантажувально-розвантажувальних робіт - весь процес роботи з замовленням займає мінімум часу. Цьому сприяє також наявність сучасного парку спецтехніки, включаючи:

  • легкі і середні вантажні автомобілі вантажопідйомністю 1,5-5 тонн;
  • важкі контейнеровози і Металовози до 12 т і більше.

Автомобілі оснащені маніпуляторами, які полегшують навантаження і розвантаження. При необхідності виконання демонтажу важких металевих конструкцій і споруд ми направляємо на місце додаткові механізми, відповідно до обсягів майбутніх робіт. Всі технічні засоби перебувають в належному технічному стані, дозволяючи виконати роботи будь-якої складності в стислі терміни.

Надійний бізнес-партнер

«Вторметпроект» успішно працює як з великими, так і з невеликими підприємствами, а також з приватними особами - всі наші клієнти мають можливість переконатися в гідній якості наших послуг і професіоналізм персоналу. Наша компанія має в своєму розпорядженні необхідні ліцензії на здійснення всіх видів діяльності із заготівлі, переробки та реалізації брухту чорних і кольорових металів і надає нашим клієнтам повний комплект звітних документів.

Телефонуйте! Працюючи з нами, ви можете в повній мірі оцінити зручність взаємовигідного співробітництва з досвідченим і надійними бізнес-партнером!

Чому це вигідно?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама