Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проходження і секрети гри Небеса вконтакте. Як отримати більше манни і здоров'я

Унікальна онлайн гра Небеса набирає все більшої популярності, в цій статті ми зробимо огляд гри, дамо інструкцію як ефективніше і швидше її пройти, а так само ви отримаєте доступ до всіх секретів і кодами в грі в цієї статті .

Дії розгортаються в небесах, на острові в центрі якого зростає небесне дерево, яке зберігає таємниці і мудрість предків, які нам належить дізнатися, провівши сотні боїв в грі.

Древо - від його рівня залежить максимальний рівень ваших будівель і тільки збільшуючи його рівень, ви зможете покращувати свої побудови. Щодоби древо видає вам ліцензії шукача скарбів і якщо древо 5 рівня, ви отримаєте 5 ліцензій, якщо 10-го - ліцензій відповідно 10.

Школа магів - так само має свій рівень і в ній ви можете вивчати заклинань рівня самої школи, хочете отримати заклинань нового рівня, спочатку доведеться підвищити рівень самої школи. Древо і школа магів присутні в грі спочатку на острові, мають 1 лвл, всі інші будови потрібно зводити самостійно.

Печера - в ній ви можете вести розкопки, за ведення самих розкопок у вас віднімається енергія. У печері ви можете знайти діаманти, кристали і енергію (це 3 основних ресурсу в грі, про це далі). Печера так само має свій рівень, чим вище рівень, тим більше кількість ресурсів ви можете отримати. Але не варто забувати, що в печері ви можете так само наштовхнутися на монстра і витратити додаткову енергію на проведення бою, або проганяючи його.

Магазин - в ньому ви можете продавати свої речі і знахідки. Всі речі в грі мають свою ціну, міняти її не можна і продаючи в магазині ви можете її двома способами. 1. гарантована - продаєте її торговцю і отримуєте моментально винагороди, але в розмірі 10% від вартості речі. 2. Виставляєте річ на продаж і чекаєте, поки вона продасться (але цього може і не станеться).

Арена - в ній ви зможете брати участь в турнірах, після того, як досягнете 5 лівіла. Покращуючи рівень арени, ви будете отримувати більше досвіду в боях.

Бої в грі Небеса:

Саме бої в грі Небеса, роблять її унікальною грою. Бій є інтелектуальне битви на полі 6х6, де розміщені "кубики" різних кольорів. Знищення певних кольорів, приносить вам різну вигоду і в підсумку правильної стратегії і ефективністю збору "кубиків" в ряд визначає переможець. Саме бої в грі Небеса, роблять її унікальною грою

  • зелені - за кожен зруйнований зелений "кубик" ви отримуєте +1 до манну;
  • жовті + 3 до манну;
  • червоні +5 до манну;
  • Анхі - 1 зруйнований анх, відновлює 1 одиницю здоров'я;
  • черепа - 1 зруйнований череп завдає +5 шкоди вашому супротивникові.

Унікальним в грі є те, що гра розрахована на багато користувачів і все бої проходять з реальним суперниками в реальному часі. Так само в грі присутній онлайн чат під час бою, написане відображається у вигляді коміксу, що додає грі фарб.

Характеристики в грі онлайн грі Небеса (статті):

Характеристики в грі онлайн грі Небеса (статті):

Здоров'я - з цим думаю все зрозуміло, чим більше здоров'я, тим більше ударів суперника ви можете винести.

Манна - думаю з цим все розібралися ще на першому рівні;

Втрати - сила з якою будуть наноситься удари вашому суперникові. Якщо ваш шкоди 100 і ви зберете на поле 4 черепа, кожен з яких завдає +5 шкоди, то в сумі ваш противник отримає удар силою в 120 шкоди. 100 вашого + 20 від черепів.

Лікування - працює подібно втрат, якщо ви маєте 100 лікування і збираєте на поле 3 анха, то отримуєте в сумі 103 лікування.

Додаткова манна - додається за принципом шкоди і лікування.

Броня - для поглинання 1 одиниці шкоди потрібно 10 одиниць броні. Якщо вам наноситься удар силою в 100 шкоди, вам потрібно мати 1000 броні для його поглинання. Броня поглинає тільки прямі удари в грі, для заклинань вона не працює.

Удача - збільшує ваш шанс ходити два рази поспіль, цьому сприяють багато факторів, описувати все будемо в окремій статті.

Лють - дає шанс нанести в два рази більше шкоди. Лють на Донато не працює.

Блок - дає шанс повністю уникнути шкоди, так само як лють не працює в Донато.

Секрети і поради проходження гри Небеса:

1. Щоб отримати більше шансів на перемогу регулярно оновлюйте заклинання;

2. Поліпшуйте древо для отримання більшої кількості ліцензій шукача скарбів;

3. Тренуйтеся складати хороші комбінації в грі, знищуючи послідовності з 5 ти каменів, ви отримаєте додаткові ходи;

4. Слідкуйте за своїми предметами, після кожного бою їх міцність зменшується. У разі перемоги на 1 одиницю, в разі поразки на 2 одиниці знесення предмета збільшується, вибирайте з ким вступати в бій.

5. Продавати, або лагодити предмети які поламалися - не можна;

6. Монстри в з'являються з періодичністю в 3 години, будьте готові до бою. Боротися з монстрами можна і на чужих островах;

7. Щоб потрапити на 1 чужий острів вам потрібна 1 ліцензія.

8. Череп дає 5 шкоди, а анкх відновлює всього +1 лікування. Намагайтеся більше атакувати, намагайтеся з'єднувати 3 і більше черепів.

9. Дослідіть і використовуйте магію. Магія дозволяє не тільки більш ефективно атакувати, але і добре подлечіватся під час бою. Правильно використовуючи манну, вона буде самооплачуватися.

10. Відвідуйте чужі острова, перебуваючи на своєму ви бачите тільки один праворуч, але переходячи на чужій острів, праворуч з'явитися новий, незнайомий острів. Вони всі однакові за структурою, відрізняються тільки зовні, в залежності від лівіла. У магазинах на чужих островах, можна закупити хороші і дешеві речі на наступний лвл, збільшуйте таким чином Ачів.

Якщо стаття була вам корисна, ставте лайки, діліться з друзями. Коди і чіти ви можете знайти тут.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама