Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Професійна установка УЗО в Києві - Електросервіс "Elektroservice", послуги електрика в Києві

  1. Пристрій захисного відключення, або пристрій диференціального струму - що це таке?
  2. Установка захисних пристроїв: діфавтомат або УЗО?
  3. Установка ПЗВ: де найкраще розмістити пристрій?
  4. Установка ПЗВ: причини спрацювання
  5. Установка ПЗВ: чи можна виконати монтаж УЗО самостійно?
  6. "Elektroservice" професійна установка УЗО в Києві

Чи знайома вам ситуація, коли доторкнувшись до якогось електроприладу вас злегка вдарило струмом Чи знайома вам ситуація, коли доторкнувшись до якогось електроприладу вас злегка вдарило струмом? Справа в тому, що з часом ізоляція проводів, за допомогою яких електроприлад підключений до мережі порушується. Як результат, струм може витікати і збиратися на корпусі. Ще одна досить поширена причина не заземлений корпус. Часто особливості проводки в будинку не дозволяють виконати заземлення корпусу електроприладу, в результаті чого таке обладнання теж може битися струмом. Такий удар не є дуже сильним, тим не менш при певних обставинах, наприклад, якщо в кімнаті мокра підлога, він може травмувати або навіть вбити людину. Як же захистити себе, якщо заземлення електроприладів з технічних причин неможливо або ізоляція була пошкоджена? Вихід - установка УЗО.

Пристрій захисного відключення, або пристрій диференціального струму - що це таке?

Як ви вже здогадалися, УЗО це абревіатура, що позначає пристрій захисного відключення Як ви вже здогадалися, УЗО це абревіатура, що позначає пристрій захисного відключення. Щоб зрозуміти, що це за девайс, спочатку слід розібратися з принципом його роботи. Дуже поширене на Заході і маловідоме в наших краях, УЗО виконує функцію захисту від ураження струмом, а також від пожеж, пов'язаних з нагріванням ізоляції.

Працює УЗО наступним чином: якщо виникає навіть найменша витік струму, пристрій відчуває це і негайно припиняє електропостачання. Тобто, якщо людина доторкнеться до пошкодженої пральній машині під час її роботи і до металевої ванни, наприклад, або випадково просвердлить стіну разом з проводкою, його чи не вдарить струмом, оскільки УЗО розірве ланцюг фаза-земля, виявивши витік.

УЗО фіксує струми витоку завдяки двом підключеним до нього провідникам фазному і нульовому. У нормальному робочому режимі сила струму в цих провідниках однакова. Поява дисбалансу сигналізує про те, що не весь струм, який заходить в квартиру, виходить з неї. Пристрій захисного відключення захищає не тільки від ударів струмом в результаті дотику до незаземленим електроприладів, а й до електричного обладнання, яке містить неізольовані деталі. УЗО також може захистити ваш будинок від теплового впливу електрики і загоряння, оскільки фіксує момент, коли струм починає рухатися повз проводки або техніки.

Таким чином, УЗО, або пристрій захисного відключення фіксує струми витоку, і відключає електромережу, тим самим захищаючи життя і майно людини.

Установка захисних пристроїв: діфавтомат або УЗО?

Часто люди задаються питання, що краще: УЗО або діфавтомат Часто люди задаються питання, що краще: УЗО або діфавтомат? Питання не коректний, оскільки мова йде про зовсім різні речі. Хоч зовні ці пристрої схожі, їх функції дуже різні. Так, УЗО відповідає за відключення мережі, якщо виникає проблема витоку струму. Його головне призначення захистити життя людини. Похідна функція запобігання пожежі. Діфавтомат в свою чергу гарантує захист будинку від короткого замикання і мережевий перевантаження.

Зверніть увагу! УЗО, як і автоматичний вимикач вирубує електрику в аварійному режимі, але на відміну від автомата, цей пристрій захищає від витоків. Рекомендується встановлювати обидва пристрої, оскільки вони працюють в комплексі.

Установка ПЗВ: де найкраще розмістити пристрій?

Пристрій захисного відключення ефективний інструмент захисту в побуті, але багато власників будинків і навіть електрики в Україні не знають про всі його переваги технологія порівняно нова і відповідно ігнорують її при монтажі електропроводки. На Заході УЗО встановлено практично в кожному будинку і квартирі. В Україні прогресивні користувачі теж встановлюють різні типи пристроїв захисного відключення.

На Заході УЗО є практично в кожному будинку і квартирі. В Україні прогресивні користувачі теж встановлюють різні типи ПЗВ.

УЗО зазвичай устанавлівлівают в кухні або ванній, тобто в приміщеннях з високим рівнем імовірності ураження струмом. По-перше, в цих кімнатах завжди підвищена вологість, по-друге, в них знаходиться велика кількість техніки, яка живиться від електромережі, і по-третє, як у ванній, так і на кухні є природні заземлювачі, ток з яких стікає в землю .

УЗО прийнято устанавлівлівать в тих приміщеннях, де ризик ураження струмом або його витоку особливо великий, наприклад в кухні або ванній.

Установка ПЗВ: причини спрацювання

УЗО в нормальному робочому режимі спрацьовує в двох випадках:

  • коли людина потрапляє під напругу;
  • якщо, ізоляція проводки порушена.

Також УЗО може спрацьовувати через несправність або, якщо установка була виконана неправильно. Механізм може спрацьовувати при поломки кнопки "Тест", спускового механізму, якщо виникає витік струму всередині самого УЗО. Ще одна причина "помилкової тривоги" неправильна схема підключення, тобто монтаж УЗО був виконаний неправильно. У таких випадках система може спрацьовувати без причини, ніж буде доставляти незручності користувачам. Щоб уникнути цього, краще відразу звернутися до професійного електрика. До речі, викликати електрика для установки УЗО в Києві можна в нашому Електросервіс на сайті elektro-service.com.ua або зателефонувавши по телефону, вказаному на цьому сайті. Наші фахівці мають великий досвід в монтажі електропроводки в тому числі і з установкою УЗО.

Детальніше про причини спрацювання ПЗВ і про їх усунення читайте в статті "Топ 6 причин, за якими спрацьовує УЗО: можливі проблеми і їх усунення"

Установка ПЗВ: чи можна виконати монтаж УЗО самостійно?

Встановити УЗО власними руками можливо. Є різні відеоінструкції, статті в інтернеті, які пояснюють, як виконати установку правильно. Наскільки добре ви впораєтеся із завданням залежить від складності схеми, від загальних знань і навичок електромонтажу, від бажання і можливості розбиратися з новою технологією.

Цей пристрій є досить точним, тому найменша неточність або помилка в процесі установки може мати наслідки: система або не буде працювати, або навпаки, буде спрацьовувати без причини. Щоб уникнути цього, ми рекомендуємо відразу замовити професійну установку УЗО. По-перше, вам не доведеться витрачати свій час, по-друге, ви будете спокійні, що установка виконана правильно.

Цей пристрій є досить точним, тому найменша неточність або помилка в процесі установки може мати наслідки: система або не буде працювати, або навпаки буде спрацьовувати без причини.

"Elektroservice" професійна установка УЗО в Києві

Наша команда вже не перший рік займається монтажем пристроїв захисного відключення. Установка ПЗВ в квартирі або приватному будинку може бути виконана, як комплексно разом з монтажем електропроводки, так і як окрема послуга. Ціна електромонтажу залежить від складності системи, розмірів приміщення і т.д. Електрик попередньо розрахує вартість установки даного пристрою у вашому домі. Також ви можете ознайомитися з загальними цінами на послуги електрика на нашому сайті, в тому числі і на установку УЗО.

Пристрій захисного відключення, або пристрій диференціального струму - що це таке?
Установка захисних пристроїв: діфавтомат або УЗО?
Установка ПЗВ: де найкраще розмістити пристрій?
Як же захистити себе, якщо заземлення електроприладів з технічних причин неможливо або ізоляція була пошкоджена?
Пристрій захисного відключення, або пристрій диференціального струму - що це таке?
Установка захисних пристроїв: діфавтомат або УЗО?
Часто люди задаються питання, що краще: УЗО або діфавтомат?
Установка ПЗВ: де найкраще розмістити пристрій?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама