Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утеплення фасаду будинку, утеплення стін пінопластом

Наша компанія займається утепленням фасаду адміністративних будівель, заміських будинків, котеджів, виконуємо весь спектр фасадних робіт «під ключ» Наша компанія займається утепленням фасаду адміністративних будівель, заміських будинків, котеджів, виконуємо весь спектр фасадних робіт «під ключ». Утеплення фасаду будинку виконується різними способами: з лісів, тур, колисок. Ми маємо в своєму розпорядженні сучасним обладнанням для штукатурних і фасадних робіт, що забезпечує високу якість виконуваних робіт. Фасадні роботи з утеплення фасадів будівель виконуються на будь-якій висоті, незалежно від складності фасаду, обсягів: будь то утеплення квартири, котеджу, висотного будинку. Наявна своя матеріально-технічна і кадрова база: люльки фасадні, риштування , Вишки тури, альпіністи, сертифіковані фасадчики-професіонали дозволяють вирішити будь-які завдання. Ми виконуємо такі фасадні роботи: зовнішнє утеплення квартир, балконів, покрівлі, мансарди, стелі, фасадів будинків, стін котеджів пінопластом, зовнішнє утеплення стін будівель.

Згідно з даними вимірювання рівня тепловтрат в будинку:

  • через неутеплені стіни йде - 50% тепла;
  • через вікна і двері - 25%;
  • через дах - 15%;
  • через підлогу і стіни підвалу - 10%.

Звідси випливає висновок: утепливши стіни будинку ми знизимо тепловтрати в будинку вцілому.

Сьогодні на ринку застосовується чотири основних систем теплоізоляції фасаду:

  1. Теплоізоляція «зсередини»,
  2. Пристрій утеплювача між стінами,
  3. Пристрій навісних вентильованих фасадів (сайдинг),
  4. Легкий мокрий метод (метод скріпленої ізоляції).

Утеплення стін будинків пінопластом.

Ми виконуємо зовнішнє утеплення фасадів котеджів і заміських будинків. для утеплення фасаду будівель застосовуємо так зване утеплення "мокрим" способом, яке розвинене в європейських країнах. Як утеплювач застосовується мінеральна вата або пінополістирол (пінопласт).

Технологія утеплення фасаду будинку пінопластом наступна:

  1. Теплоізоляційна плита приклеюється до стіни (при необхідності кріпиться дюбелями).
  2. Зовнішній шар армується склосіткою з клеющим розчином.
  3. Поверх армуючого шару наноситься декоративний штукатурний шар.

Даним методом можна виконувати зовнішнє утеплення фасаду будинку нових і реконструйованих будівель. Вибір фактури і колірної гами безмежний.

Переваги утеплення фасадів будівель:

  • значне зниження витрат на опалення і кондиціонування - до 60%,
  • усунення промерзання стін і появи чорної цвілі і грибків усередині приміщення,
  • продовження терміну служби фасаду, довговічності несучих стін,
  • додаткова звукоізоляція,
  • простий ремонт і обслуговування поверхні,
  • велике поле діяльності для архітектурних рішень: карнизи, русти, колони, ліпнина і т.д. Різні види фактурного (фінішного) покриття. Колірна гамма під фарбування нараховує більше 1000 відтінків,
  • естетичний і престижний вигляд будівлі,
  • використовуються екологічно чисті матеріали.

НАЙМЕНУВАННЯ РОБІТ Од. Вартість, грн № (вартість робіт без матеріалу)

1 Фарбування фасаду В / д (2 шари) з ґрунтовкою, без шпаклівки м.кв. 45,00 2 Маячная штукатурка фасаду м.кв. 80,00 3 Шпаклівка фасаду перед фарбуванням м.кв. 30,00 4 Роботи з утеплення фасаду з пінопласту завтовшки 50мм. м.кв. 100,00 5 Роботи з утеплення фасаду з пінопласту завтовшки 100мм. м.кв. 120,00 6 Роботи з утеплення фасаду з ЕПП м.кв. 150,00 7 Виготовлення декоративної накладки з пінопласту шт 25,00 8 Шпаклівка і фарбування декоративних багетів, карнизів м.п. 30,00 9 Нанесення декоративної штукатурки на фасад з ґрунтовкою м.кв. 45,00

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама