Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Паркет-хол: Підлога Запоріжжя: паркет, ламінат, паркетна дошка, масивна паркетна дошка, шпалери

  1. Короткий опис основних видів сучасних підлогових покриттів з дерева

Підлога Запоріжжя в нашому магазині Паркет-Холл представлені в широкому асортименті і включають в себе багато видів, різновидів, моделей Підлога Запоріжжя в нашому магазині Паркет-Холл представлені в широкому асортименті і включають в себе багато видів, різновидів, моделей. Весь товар пройшов стандартизацію і сертифікацію. Підлога Запоріжжя гарантує хороший сервіс, висока якість, прийнятні ціни.

У світі технологій постійно відбуваються великі зміни, у споживачів змінюються смаки та уподобання, а також напрямки в моді. Наша компанія уважно стежить за всім цим і тому сміливо пропонує вам тільки найвигідніші пропозиції. Також ми активно працюємо в таких містах як Бердянськ , Енергодар , Нікополь та Мелітополь .

У нашому магазині Паркет-Холл пропонуються Вашій увазі наступні види підлогових покриттів - ламінований паркет (ламінат), масивна паркетна дошка (масивний паркет), паркетна дошка, паркет, ковролін та інше за найкращими цінами в регіоні. Ціна на паркет, паркетну дошку і ламінат у нас завжди адекватна і відповідає якості. Крім того ми завжди проводимо акції і пропонуємо всілякі подарунки та знижки.

Кожен вид покриття має свої відмінні риси - функціональне призначення, споживчі властивості, умови експлуатації, спосіб виробництва т.д. Щоб у всьому цьому розібратися і зробити єдино правильний вибір, пропонуємо Вам зателефонувати нам і отримати професійну консультацію абсолютно безкоштовно.

Що важливо враховувати при виборі підлогового покриття? Місцезнаходження приміщення (поверховість, віддаленість від входу), тип приміщення по відвідуваності, вологість, розміри, частоту збирання і т.д. Природно, хочеться купити підлогове покриття максимальної якості, це можливо, якщо зробити правильний вибір з урахуванням всіх моментів, В результаті Ви маєте мінімальні витрати і оптимальну якість.

Підлога Запоріжжя пропонує оформити підлогу в приміщенні будь-якого типу - від офісів і торгових центрів до дитячих садків і спалень.

  • Ретельно підібраний підлогу і красиво оформлені стіни - фактори, на яких годі було заощаджувати, по-перше тому, що ви намагаєтеся для себе коханого і своєї сім'ї, по-друге, від цього багато в чому залежить ваш настрій і працездатність Ретельно підібраний підлогу і красиво оформлені стіни - фактори, на яких годі було заощаджувати, по-перше тому, що ви намагаєтеся для себе коханого і своєї сім'ї, по-друге, від цього багато в чому залежить ваш настрій і працездатність.

  • Різноманітні покриття для підлоги - пробкові підлоги , Паркет, ламінат, масивний паркет, вініловий підлогу , Паркетна дошка Запоріжжя завжди є у нас в наявності і чекають Вас.

  • На ринку підлогових покриттів наш магазин знаходиться вже досить тривалий час, ми співпрацюємо з усіма провідними виробниками. Наш чудовий асортимент регулярно оновлюється, ми постійно стежимо за цінами.

Якщо у Вас виникла необхідність уточнити будь-яку інформацію про товар і послуги, ми завжди раді надати допомогу нашим дорогим клієнтам. Команда нашої компанії має високий рівень підготовки, ви можете розраховувати на високопрофесійну консультацію, щоб здійснити свій вибір в найкоротші терміни.

Навіть в світі ультрасучасних технологій, в яких постійно відбуваються великі зміни, дерево - як вид підлогового покриття було і залишається одним з найбільш затребуваних матеріалів.

Відмінні риси деревного матеріалу - екологічність, натуральність, відповідність функціональним, ергономічним і естетичним вимогам, красива, природна текстура, також міцність і довговічність Відмінні риси деревного матеріалу - екологічність, натуральність, відповідність функціональним, ергономічним і естетичним вимогам, красива, природна текстура, також міцність і довговічність. Тому при виборі матеріалу для підлоги величезна кількість споживачів зупиняє свій вибір на підлогові покриття з дерева.

Якщо з вибором матеріалу Ви визначилися, виникає наступне закономірне питання - яку різновид підлогового покриття вибрати, так як всі вони мають різні властивості і характеристиками., Технікою укладання, вартістю і т.д.

Короткий опис основних видів сучасних підлогових покриттів з дерева

Паркетна дошка складається з декількох склеєних між собою шарів, верхній шар виготовляється з найцінніших порід дерева, а нижні шари з менш цінних сортів, наприклад сосна або ялина плюс більш простий спосіб укладання, в результаті менша вартість щодо паркету звичайного.

Середня товщина паркетної дошки близько 14 мм. Укладається дошка на спец.подложку, завдяки чому вирівнюються деякі шорсткості підстави. Це простий і доступний спосіб укладання. Єдиний недолік - може виникнути ефект "плаваючої підлоги", так як дошки не кріпляться до основи.

Шпонтована статева дошка   - строганная дошка з ялини або сосни Шпонтована статева дошка - строганная дошка з ялини або сосни. Шпунт на торцях по довжині кожної дошки входить в паз сусідній, утворюючи з'єднання шип-паз, в результаті збільшується міцність конструкції і зменшується ймовірність деформації підлоги. Спосіб укладання - кріплення цвяхами. Лакофарбовими матеріалами дошка обробляється після укладання.

Переваги шпунтованої дошки - натуральність, екологічність, доступність. Недоліки - м'якість матеріалу, необхідність нанесення лаку, нестабільність форми, тому її рідко використовують як кінцеве покриття.

Масивна паркетна дошка . При виробництві застосовуються цінні породи дерева - дуб, модрина, горіх. Товщина дошки коливається в межах 20 мм. Масивна паркетна дошка може мати або не мати захисного покриття з лаку або масла.

Укладається на стабілізуючий підставу - фанеру, методом приклеювання. Переваги - довговічність, стабільність форми, великий вибір сортів деревини. Незначні недоліки - умови укладання, догляду, додаткові витрати на комплектуючі.

Паркет, штучний паркет - зменшена копія масивної дошки. Товщина планки 15-20 мм. Паркет укладається на підставу - фанеру, потім циклювання, шліфування, тонування і завершальний етап - нанесення лаку або будь-якого іншого захисного покриття.

Паркет виготовляється з рідкісних порід деревини, тому є одним з дорогих підлогових покриттів, але споживчі властивості паркету перевершують всі інші види дерев'яних покриттів.

ламінат . Переваги цього виду підлогового покриття - висока зносостійкість, термостійкість, збереження колір при тривалому використанні, багатий вибір кольорової палітри. Все це досягається завдяки ефективним сучасним технологіям, що використовуються при виробництві, які безперервно вдосконалюються.

Недоліки: підлогу перед укладанням на нього ламінату необхідно вирівняти до ідеального стану, інакше виникає велика ймовірність утворення щілин Недоліки: підлогу перед укладанням на нього ламінату необхідно вирівняти до ідеального стану, інакше виникає велика ймовірність утворення щілин. Ламінат має низьку шумоізоляцією. Застосуємо для використання в усьому будинку, крім кімнат з підвищеною вологістю (ванна тощо).

Дерев'яне покриття підлоги в будинку це завжди стильно, красиво, екологічно, а також престижно і надійно. Підлога Запоріжжя пропонують різноманітні варіанти, а на якому зупинити свій вибір, вирішувати Вам. Бажаємо успіху.

На сьогоднішній день найбільш перевіреним і зручним методом обробки стін є обклеювання їх шпалерами. І хоча на ринку вже давно з'явилися такі оздоблювальні матеріали як декоративна штукатурка, стінові панелі і т.д., шпалери міцно і впевнено займають свою нішу.

Сучасні технології, що застосовуються у виробництві шпалер зробили їх набагато практичніше, а різноманітність фактур і дизайнів допоможуть втілити будь-яке інтер'єрне рішення. А розібратися в тому, які Вам потрібні шпалери (Паперові, флізіліновие, вінілові) допоможуть фахівці нашого салону.

Вже на протязі багатьох століть ліпний декор є одним з найбільш універсальних способів для прикраси фасадної або інтер'єрної частини приміщення. Тому ми пропонуємо ліпнину з поліуретану від відомих фірм виробників. У нашому салоні Паркет-Холл Ви знайдете все що потрібно для створення казкового і красивого інтер'єру на довгі роки.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама