Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Плетене сердечко з паперу

Навіть таку повсякденну саморобку як сердечко можна зробити оригінально, причому використовуючи самий звичайний матеріал. Ми розповімо вам, як здивувати і порадувати дорогого вам людини.

Плетене сердечко з паперу - альтернатива звичайним Валентинка і чудовий елемент декору для листівок.

Особлива романтичність вироби полягає в тому, що вона складається з двох міцно сплетених між собою половинок, нерозривно пов'язаних частин одного цілого. Коханій людині буде дуже приємно отримати такий символічний сувенір.

Коханій людині буде дуже приємно отримати такий символічний сувенір

Зробити плетене сердечко з паперу дуже просто. На зображенні нижче зображена докладна інструкція. Нам знадобляться дві однакові заготовки, бажано, різних кольорів. Складаємо навпіл аркуш паперу, вирізаємо півколо з одного боку і робимо три надрізи рівної ширини.

Складаємо навпіл аркуш паперу, вирізаємо півколо з одного боку і робимо три надрізи рівної ширини

На кожній з половинок надрізи пронумеровані і позначені літерами. Далі поєднуємо їх і палітурки згідно зі схемою. Залишається зробити петельку з смужки паперу, нитки або шнурка, і приклеїти її до поделке. Якщо ви збираєтеся використовувати плетене сердечко як прикраса листівки або подарункової упаковки, то цього робити не треба.

Вам також буде цікаво дізнатися як зробити об'ємні , в'язані та інші сердечка - все тут!

Це досить універсальний елемент декору. Застосувати його можна не тільки при підготовці до 14 лютого, але і до Весілля або Дню народження.


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама