Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Склопакети - Розумні вікна від VEKA

Склопакет - це конструкція з декількох стекол, герметично склеєних один з одним по периметру за допомогою герметика і з'єднаних дистанційною рамкою. Між стеклами, в залежності від їх кількості, утворюється одна або кілька камер, заповнених газом з низькою теплопровідністю або звичайним висушеним повітрям. Абсорбент, що заповнює порожнину дистанційної рамки, виконує функцію поглинання вологи з повітря в камерах і не дає склу запотіти зсередини.

Кількість стекол говорить про «камерності» склопакета, і чим вона вища, тим тихіше і тепліше вікно. Як заповнення в стандарті застосовують осушене повітря, а аргон або криптон - інертні гази - використовують в енергозберігаючих склопакетах. В основному застосовуються одно-та двокамерні склопакети через відмінний співвідношення ціна-якість. Трикамерні і більш склопакети використовують вкрай рідко, в першу чергу - через їх велику вагу.

Більш широким попитом користуються енергозберігаючі склопакети, внутрішня поверхня одного з стекол якого, покрита тонким шаром напилення, в складі якого присутні іони срібла. Такі скла (І-скло, К-скло) мають характерну властивість відбивати теплове випромінювання, що дозволяє значно поліпшити теплоізоляційні характеристики.

Теплі вікна Veka іноді комплектуються низькоемісійного стеклами компанії Guardian, які скорочують тепловтрати на 40% в порівнянні зі звичайними стеклами. Найсучасніша і доступна розробка серед тематичних склопакетів - теплопакет DS . Так само, як і склопакети Guardian, теплопакет DS має в своєму складі нізкоеміссионноє мультифункціональний скло, яке має додаткове напилення, що протистоїть інфрачервоного випромінювання. Такий склопакет буде берегти тепло взимку і зберігати прохолоду влітку, коли кімната може нагріватися від прямих сонячних променів.

Однокамерні склопакети з енергозберігаючим склом мають трохи більшою теплоізоляцією, ніж двокамерні зі стандартними стеклами, тому в цілях економії раціональніше встановлювати саме їх. Для поліпшення звукоізоляційних властивостей, слід використовувати скла різної товщини.

Звертаємо Вашу увагу на те, що склопакет в поширеному розумінні цього слова, не є кінцевим виробом! Склопакети - це склеєні між собою листи скла, призначені для установки в ПВХ профіль, після чого даний виріб стає повноцінним вікном. Розрахувати вартість вікна.

Від кількості стекол залежить і звукоізоляція. При виробництві склопакетів використовуються однакові розміри і форма стекол, а різна товщина камер між стеклами підвищує рівень звукоізоляції, ломлячи на своєму шляху звукові хвилі і перешкоджаючи їх проникненню в приміщення. Шумоізоляційні склопакети допоможуть знизити рівень зовнішнього шуму приблизно на 32 Дб.

Спеціальна плівка, нанесена на скло, збільшить його міцність і захистить від можливих ушкоджень осколками в разі, коли скло розіб'ється. Використовуючи вікна зі склопакетами, ви позбудетеся від миття скла зсередини, тому що склопакет герметичний.

Наша компанія пропонує склопакети в СПб і готова надати кожному клієнту повну консультацію з питань їх експлуатації та придбання за доступними цінами.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама