Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вьем гніздо в очікування лелеки

На споживчому ринку давно спостерігається стійка тенденція у використанні натуральних складових у всіх технологічних процесах На споживчому ринку давно спостерігається стійка тенденція у використанні натуральних складових у всіх технологічних процесах.

В очікуванні дитини, батьки, як правило, ремонтують дитячу кімнату, вибираючи високотехнологічні сучасні матеріали, які не вплинуть на здоров'я майбутнього малюка. На споживчому ринку давно спостерігається стійка тенденція у використанні натуральних складових у всіх технологічних процесах. Світова промисловість поставляє на ринок продукти без ГМО, шкарпетки з бамбукового волокна , Шпалери з необробленої хімікатами екологічно чистого паперу і багато іншого. В такому широкому асортименті еко матеріалів недовго розгубитися. Виникає питання - як правильно підібрати будівельні матеріали для ремонту в дитячій, які не міститимуть хімікатів, прості в застосуванні і догляді і доступні за ціною.

статеве покриття
Самим екологічним матеріалом для покриття підлоги в дитячій вважається ламінат, який зумів потіснити паркет - підлога з натурального дерева, який натирають мастикою і покривають лаком, що містять в собі хімічні речовини. Інакше, паркет не прослужить довго. Вибирати ламінат варто високого класу і від відомого виробника. Покупку краще робити в мережевих будівельних магазинах, де продукція проходить обов'язкову сертифікацію.

шпалери
Багато світових фабрики шпалер представляють в своїх каталогах спеціально розроблені колекції для дитячих кімнат, виготовлені з екологічно чистих матеріалів, з тематичним різновікових дизайном. Так само для цих цілей підійдуть вітчизняні паперові та бамбукові шпалери, які не містять шкідливих речовин і дешеві за ціною. Зверніть пильну увагу на вибір шпалерного клею. Для поклейки шпалер в дитячій кімнаті підійде органічний клейовий варіант.

Стеля
Вірним рішенням, для ремонту стелі стане побілка або фарбування емульсією на водній основі. Натяжні стелі і світяться наклейки не рекомендується застосовувати в кімнаті дитини, так як в їх склад входить фенол і фосфор, що може нашкодити здоров'ю малюка.

Схожі статті:

Дитячі страхи - Всі ми чогось боїмося. Це одна зі звичайних реакцій організму на зовнішні подразники.
Яке вікно поставити в дитячу? - Напевно, кожен, хто ставив вікна в квартирі, задавав собі саме це питання. А все тому, що дитяча - це не проста кімната, це місце, яке просто зобов'язане охороняти здоров'я малюка і служити його захистом, адже діти - це найдорожчі для нас істоти на світі.

Яке вікно поставити в дитячу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама