Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Найсмачніші ледачі пельмені

  1. Найсмачніші ледачі пельмені. покроковий рецепт

Ваші бабусі ліпили їх сотнями? А вам до сих пір лінь готувати пельмені своїм домашнім? Сьогодні ділюся рецептом найсмачніших ледачих пельменів. Досить купувати напівфабрикати в магазині. Адже дуже часто не хочеться ліпити пельмені ввечері після роботи, тоді приготуйте їх за дуже швидкому і простому рецептом. Звичайно, за формою вони будуть відрізнятися від стандартних пельменів, а за смаком нітрохи не поступаються домашнім. Ситні, домашні, ароматні, соковиті пельмені розлітаються на моєму столі досить швидко.

Для тіста:

  • яйце - 1штука;
  • мінеральна вода газована - 250 мілілітрів;
  • сіль - 0,5 чайної ложки;
  • цукор - 0,5 чайної ложки;
  • рослинне масло - 4 столових ложки;
  • борошно - 550-600 грам.

Для начинки:

  • фарш - 600 грам;
  • часник - 3 зубчики;
  • цибуля - 2 штуки;
  • хмелі-сунелі;
  • сіль - 1 чайна ложка;
  • молоко - 50 мілілітрів.

Найсмачніші ледачі пельмені. покроковий рецепт

  1. Підготуйте миску для замішування тіста.
  2. У ній змішайте яйце, сіль, цукор і рослинне масло.
  3. Влийте газовану воду і перемішайте.
  4. Борошно просіваємо через сито і додаємо невеликими порціями.
  5. Спочатку тісто замісити в мисці, а потім перейдіть на стіл, заздалегідь посипаний борошном.
  6. Борошно підсипає в разі потреби. Як тільки тісто перестане прилипати до рук, значить воно досить замішано. Тісто має вийти досить гладке і еластичне. Загорніть тісто в харчову плівку і залиште на час, і поки приготуйте начинку.
  7. Очистіть і промийте один цибулю і часник. Подрібнити цибулю з часником в блендері, додайте трохи води.
  8. У мисці змішайте фарш, у мене яловичий, домашній, додайте сіль, перець, приправу хмелі-сунелі і цибулю з часником. Додайте трохи молока, це зробить фарш соковитим.
  9. Присипте стіл борошном. Наріжте тісто на шматочки. Розкачайте шматочок тесту в тонкий прямокутний пласт завтовшки в 3-4 міліметра.
  10. З одного краю викладіть начинку шириною 6-7 сантиметрів. Рівномірно розподіліть її. Поверніть рулетиком в кілька разів. Відріжте вийшов рулет. Відкладіть в сторону і продовжуйте робити рулети, поки не закінчиться тісто.
  11. Утворені рулети наріжте на шматочки довжиною 3-4 сантиметри. Потрібну кількість рулетів зваріть, а решта заморозьте.
  12. Очистіть другу цибулину і наріжте кубиками. У киплячу воду відправте лук і пельмені. Помішуйте, щоб пельмені не пристали до дна. Додайте сіль і лавровий лист. Проваріть з моменту закипання 4-5 хвилин.

Готові найсмачніші ледачі пельмені викладіть на тарілку або в піалу з бульйоном. За смаком додайте вершкове масло, сметану, посипте зеленню. Такі пельмені не розварюються, і фарш при варінні не випадає. Ледачі пельмені дуже смачні і соковиті. Те що потрібно, а головне, що вони домашні, і готуються просто і без клопоту. Ще більше корисних і швидких рецептів ви знайдете на нашому сайті «Дуже смачно». Смачного!

Фото і відео належать Наталії Калнинь

Ваші бабусі ліпили їх сотнями

Завантаження ...

А вам до сих пір лінь готувати пельмені своїм домашнім?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама