Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Смачний суп з квасолею і м'ясом

Що може бути смачніше тарілочки гарячого квасоляного супу? Тільки квасолевий суп з м'ясом. Ось його і будемо готувати, тим більше, що вариться він недовго, якщо заздалегідь замочити квасолю. Також можна використовувати консервовану квасолю в банках, якщо забули замочити.

Також можна використовувати консервовану квасолю в банках, якщо забули замочити

Якщо в приміщенні тепло, квасоля для вимочування краще поставити в холодильник, щоб вона не закисла. Знавці стверджують, що квасоля буде смачніше, якщо її замочити НЕ проточною, а кип'яченою холодною водою.

За час вимочування боби не тільки розм'якшуються, з них ще виходять олігосахариди - речовини, які практично не перетравлюються, ускладнюють процес травлення і сприяють підвищеного газоутворення. Тому воду, в якій замочувалася квасоля необхідно злити, а боби добре промити.

Складові:

  • Квасоля 50 гр.
  • Лук 2 шт.
  • Морковь1 шт.
  • Селера 50 гр.
  • Петрушка 75 гр.
  • М'ясо телятини 400 гр.
  • Масло50 гр.
  • Чеснок1-2 зуб.
  • Сіль, лавровий лист
  • Чорний перець мелений

приготування:

Найкраще замочити квасолю з вечора, так вона швидше звариться або можна взяти банку консервованої квасолі. Кладемо квасоля в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Через кожних 10 хвилин кипіння міняємо воду. Так цю операцію повторюємо 2 рази.

Між цим чистимо і нарізаємо кубиками цибулю, моркву і селеру. М'ясо необхідно нарізати соломкою і підсмажити на сковорідці. Після того, як м'ясо підсмажити, в що залишилася жир на сковорідці додаємо трохи олії і смажимо цибулю.

Овочі та м'ясо кладемо в каструлю з квасолею, солимо і варимо на повільному вогні близько 60-70 хвилин. Коли суп майже готовий додайте чорний перець, дрібно нарізаний часник і зелень. Квасолевий суп з м'ясом можна подавати, як гарячим, так і холодним головне не забудьте, прикрасити зеленню.

Смачний суп з квасолею і м'ясом

5 (100%) 1 vote

Якщо вам сподобався рецепт - поставте зірочки ⭐⭐⭐⭐⭐, поділіться рецептом в соціальних мережах або залиште коментар з фотозвітом приготованого блюда. Ваші відгуки - найкраща нагорода для мене 💖!

Що може бути смачніше тарілочки гарячого квасоляного супу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама