Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вибір покрівельного матеріалу при будівництві

Ознакою хорошого покрівельного матеріалу для даху є високий рівень зносостійкості до таких факторів, як поривчастий вітер, сильний сніг, часті зливи. Не варто вірити красномовним словами продавців про «вічне» матеріалі, який можна придбати тільки у них. Універсальної покрівлі ще ніхто не придумав. Як же зробити правильний вибір? Для того, щоб не помилитися, варто ретельно вивчити всі ймовірні варіанти. Ознакою хорошого покрівельного матеріалу для даху є високий рівень зносостійкості до таких факторів, як поривчастий вітер, сильний сніг, часті зливи

Виробництво металочерепиці та продаж в Україні

Металочерепиця

Є рифленим листом оцинкованої сталі, покритої з двох сторін полімером, для захисту від корозії. Володіє рядом таких істотних плюсів, як низька ціна, широкий вибір колірної гами, легкість монтажу, привабливий зовнішній вигляд. До недоліків можна віднести низький рівень шумопоглинання під час дощу, але і ця проблема легко вирішується шляхом застосування ізолюючого шару.

шифер

Найдешевший, з існуючих на сьогодні, вид покрівельного матеріалу. Має невисоку міцність і зовнішній вигляд низької привабливості, тому найчастіше застосовується при спорудженні госп-будівель. Легкий в монтажі і дуже недорого коштує, що і пояснює його популярність по сьогоднішній день.

бітумний шифер

Просочені бітумом волокна целюлози. Операція формування відбувається під високим тиском, що надає матеріалу міцність і високий рівень вологоізоляції. Досить гнучкий і може з успіхом застосовуватися на покрівлях складних архітектурних форм. З недоліків можна назвати низький рівень морозостійкості і високу пожежну небезпеку.

Сталева фальцева покрівля

Досить дорогий, але дуже надійний вид покриття . З'єднання замкового типу гарантовано забезпечують хороший рівень захисту від протікання. Дуже гнучкий і пластичний, застосовується навіть для перекриття церковних куполів складних форм. Пожароусточів, але вимагає додаткового шару, що утеплює. До недоліків відносять високу вартість монтажних робіт.

Битумна черепиця

Покрите бітумом поліестрове полотно високої пластичності. Добре відштовхує вологу і поглинає шум, податливий, легкий в роботі. Вимагає додаткового ізолюючого шару з ОСБ плит при монтажі. Має властивість плавиться на сонці, через що володіє низьким рівнем пожежної безпеки.

керамічна черепиця

Виготовлені з глини, обпалені в печі плитки, масою до 2 кг кожна. Покриття, яке довело свою надійність століттями. Екологічне, з високими шумо-і теплоізоляційними властивостями. Вимагає при монтажі великої кількості додаткових матеріалів з-за великої ваги, але, при цьому, легка в ремонті. Не горить. Дороге, але економічно дуже вигідне покриття .

Як же зробити правильний вибір?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама