Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Обстеження покрівлі та даху будівлі

  1. Причини руйнування даху
  2. Коли слід проводити обстеження покрівлі будівлі
  3. Етапи проведення обстеження покрівлі
  4. Що Ви отримуєте після закінчення обстеження даху?
  5. Обстеження покрівлі будівлі. Ціна і терміни.

Фахівці компанії «ЦПІ« СА »проведуть для вас технічне обстеження покрівлі та дахів. Ми маємо великий досвід виявлення вад у матеріалах і конструкціях ще на початковому етапі проблеми.


Причини руйнування даху

Про те, що покрівля починає занепадати, свідчать протікання і корозія (гниття) крокв і кріплення. Причиною цього може бути кілька:

  • Конструкційні помилки і недотримання технології при монтажі.
  • Зміна структури покрівельного матеріалу під несприятливими впливами навколишнього середовища. Згодом можлива поява опливанія і губчастого захисного покриття на поверхні матеріалу, поява тріщин, міхурів і каверн.
  • Конструкція з внутрішніми водостоками може вести до застою води при забрудненні водовідвідних каналів.
  • При зовнішньому водостоку можливе порушення системи ливневки, водостічних труб, що веде до намокання стін і приміщень верхніх поверхів.

Для виключення цих проблем необхідно звертатися до фахівців, які мають досвід виявлення вад у матеріалі і конструкції, ще на початковому етапі.

Коли слід проводити обстеження покрівлі будівлі

Регулярність, з якою проводять обстеження покрівлі, залежить від власника будівлі або споруди. Як правило, будівельна експертиза покрівлі замовляється вже при наявності видимих ​​дефектів ізоляції і виникненні протікання, через які можливі проблеми. Бажано на підставі проведеного обстеження виконати правильне проектування , Тоді, в деяких випадках, можна уникнути необхідності обстеження даху в подальшому.

Грамотна експлуатація має на увазі виконання обстеження даху і покрівлі при виникненні наступних факторів:

  • Дослідження при виході з стандартного режиму експлуатації (дуже сніжна і холодна зима, після проведення робіт на даху і перевищення розрахункових навантажень при проведенні цих робіт).
  • Профілактичні заходи з метою оцінки загального стану надійності покрівельного матеріалу. Наприклад, обстеження м'якої покрівлі бажано проводити не рідше 1 разу на 2 роки.
  • Необхідність в технічному висновку при складанні плану ремонтних робіт будівлі.

Етапи проведення обстеження покрівлі

Обстеження даху складається з декількох етапів:

  • Вивчення документації на покрівлю, наданої замовником (план з висотними відмітками, ухилами, інженерно-технічним обладнанням і т.д.).
  • Обстеження і обміри даху по човникової схемою, з вимірами ухилів, просадок і т.д. У місцях появи дефектів встановлюються маяки.
  • Обстеження огорожі покрівлі.
  • Перевірка горищних приміщень з відбором матеріалу для досліджень.
  • Проведення огляду стель і стін верхніх поверхів на предмет протікання і порушення гідроізоляції.
  • Складання дефектної відомості, яка служить підставою для оцінки стану покрівлі.

Експертиза плоскої покрівлі проводиться співробітниками нашої компанії з використанням найсучасніших методик і обладнання. Крім інженерного складу, для отримання більш точних відомостей залучається лабораторія для огляду покрівельного пирога. При проведенні обстеження за участю лабораторії, відбираються зразки матеріалів і конструкцій даху для подальшого їх випробування і аналізу в лабораторних умовах.


Для виконання робіт використовуються тепловізори. Метод тепловізійного обстеження значно скорочує час на виявлення дефектів покрівельного матеріалу і дозволяє побачити ізоляцію всього даху, від бетонної основи до водозливів, крокв і т.д. Подібний метод дозволяє побачити навіть найнезначніші місця пошкодження ізоляції.

При проведенні досліджень виконується цілий комплекс операцій:

  • Визначається наявність корозії на кріпильних елементах.
  • Досліджується наявність механічних і біологічних пошкоджень на кроквах.
  • Досліджується герметичність покриття для плоскої покрівлі.
  • Визначається вологість і наявність біологічних пошкоджень для дерев'яних конструкцій.
  • Проводиться технічний аналіз стану опорних поверхонь елементів.
  • Визначається конструкція покрівельного покриття для оцінки відповідності будівельним нормам.

Обстеження огорожі покрівлі в місті Москва є дуже актуально. Чистка дахів і технічна експлуатація покрівлі проводиться регулярно протягом року, і в разі, якщо огорожу знаходиться не в працездатному стані, експлуатація та обслуговування покрівлі є небезпечними. Фахівці компанії «ЦПІ« СА »готові для Вас в найкоротші терміни провести обстеження огорожі покрівлі в Москві і Московській області. Просимо Вас з усією серйозністю і відповідальністю поставитися до питання проведення обстеження покрівлі підвідомчого Вам об'єкта, так як своєчасно виконані заходи щодо усунення виявлених дефектів дозволять запобігти аварійним ситуаціям.

Що Ви отримуєте після закінчення обстеження даху?

Після проведених робіт складається технічний висновок, що складається з наступних розділів:

  • Характеристика досліджуваної даху.
  • Дефектна відомість із зазначенням місць виявлених порушень ізоляції (Акт обстеження даху / покрівлі)
  • План розташування крокв, розріз по покрівлі.
  • Висновок за результатами обстеження.
  • Висновки і розроблені рекомендації для усунення виявлених дефектів.
  • Розрахунки по снігових навантажень.

При технічному обстеженні дахів зустрічається велика кількість різних видів покрівлі: м'яка або рулонна покрівля, шифер, метало черепиця, керамічна черепиця та інші види. Так як кожен вид покрівлі вимагає свою технологію укладання і має певні особливості, то і дефекти, з якими зустрічаються експерти при технічному обстеженні дахів, найчастіше типові - це недотримання проектних рекомендацій при укладанні.

Обстеження покрівлі будівлі. Ціна і терміни.

Вартість робіт з обстеження покрівлі або даху будівлі залежить від ряду факторів і для кожного окремого випадку розраховується індивідуально.

Експертиза покрівлі, ціна виконання робіт залежить від наступних показників:

    1. Технічного Завдання;

    2. Цілі проведення обстеження;

    3. Обсягів.

Обстеження покрівлі - один з напрямків діяльності компанії ЦПИ СА. Проведені нашими експертами дослідження дозволять виявити причини протікання, дефектів, визначити допустимі навантаження, необхідний обсяг ремонтних робіт і скоротити час на їх виконання. Всі співробітники компанії пройшли кваліфікаційну підготовку для виконання подібного роду робіт, компанія має всі дозвільні документи. При зверненні до нас потрібно буде тільки заповнити заявку. Все інше зроблять наші менеджери.



Замовте обстеження покрівлі (даху) в компанії Центр Проектування і Інжиніринг.
Зв'яжіться з нами!

Що Ви отримуєте після закінчення обстеження даху?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама