Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Зовнішня обшивка балкона профнастилом і сайдингом в Харкові

  1. Навіщо потрібна зовнішня обшивка? Зовнішня, зовнішня обшивка балкона або лоджії також грає важливу...
  2. Профнастил
  3. сайдинг
  4. ПВХ вагонкою
  5. Обшивка балкона OSB
  6. металевий сайдинг
  7. архітектурні рішення
  8. Зовнішня обшивка Харків, ціна?

Навіщо потрібна зовнішня обшивка?

Зовнішня, зовнішня обшивка балкона або лоджії також грає важливу роль як і скління. Обшивка балконів виконує не тільки естетичні функції але і захищає конструкції балкона або лоджії (плита статі, парапет, утеплювач) від снігу, дощу, вітру також сприяє додатковому утепленню, герметизації, шумоізоляції. Варто зауважити, що оздоблювальні роботи зовні повинні проводитися до скління. У випадку з бетонним або цегляним парапетом, обшивка балкона або лоджії з зовнішньої сторони не є обов'язковою.

Зовнішня обшивка балкона - захистить Ваш балкон від погодних умов, поліпшить тепло і звуко-захист, зміцнить каркас а також додасть балкону естетичний вигляд.

матеріали

Для зовнішньої обшивки балконів застосовують такі матеріали як пластикова вагонка, сайдинг і профнастил. Якщо виділити краще співвідношенні ціни і якості - ми рекомендуємо нашим замовникам обшивку профлистом.

Профнастил

Профлист (профнастил) є механічно стійким матеріалом і він відносно недорогий при його високих експлуатаційних характеристиках. Якщо говорити про пластикової вагонки, варто відзначити, вона не призначена для зовнішнього використання (зовнішня обшивка пластиковою вагонкою недовговічна).

сайдинг

Сайдинг міцніше від пластикової вагонки але поступається за багатьма параметрами профлисту, з огляду на те що для використання сайдинга на балконах і лоджіях потрібно фурнітура (J-профіль, стартова смуга, зовнішній кут і ін.) Яка значно збільшує вартість обробки цим матеріалом.

ПВХ вагонкою

ПВХ вагонка один з найневдаліших способів захистити балкон зовні. Цей варіант недовговічний, часто пориви гілка обривають фрагменти обшивки, така зовнішня обшивка НЕ ​​морозостійка, змінює свій колір через пару років.

Обшивка балкона OSB

Обшивка балкона вологостійкої OSB плитою застосовується в тих випадках коли планується утеплення балкона з зовнішньої сторони за технологією "термо-фасад"

металевий сайдинг

Металевий сайдинг це аналогія вінілового сайдинга але на відміну від вінілового він більш довговічний і пожароустойчив недолік висока вартість.

архітектурні рішення

Зовнішня обшивка може прикрасити балкон будь-якої форми.

Зовнішня обшивка Харків, ціна?

Обшивка профнастилом ПС-10 по зварному каркасу 3-7 м.кв 365 грн. Обшивка профнастилом ПС-10 по зварному каркасу понад 7 м.кв 350 грн. Обшивка профнастилом ПС-10 по дерев'яному каркасу 3-7 м.кв 550 грн. Обшивка профнастилом ПС-10 по дерев'яному каркасу понад 7 м.кв 500 грн. Обшивка вініловим сайдингом по зварному каркасу до 7 м.кв 600 грн. Обшивка вініловим сайдингом по зварному каркасу понад 7 м.кв 550 грн. Обшивка вініловим сайдингом по дерев'яному каркасу до 7 м.кв 700 грн. Обшивка вініловим сайдингом по дерев'яному каркасу понад 7 м.кв 650 грн. Обшивка профнастилом ПС-10 по зварному каркасу 3-7 м

Навіщо потрібна зовнішня обшивка?
Навіщо потрібна зовнішня обшивка?
Зовнішня обшивка Харків, ціна?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама