Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Особливості вибору меблів для заміського будинку

  1. Кілька порад щодо особливостей проектування заміського будинку
  2. Заплануйте котельне обладнання
  3. Ландшафтний дизайн
  4. Де розмістити конвектори та радіатори
  5. Як розмістити вбудований холодильник "side by side
  6. Що треба не забути при проектуванні освітлення
  7. Зона прання і сушіння білизни
  8. Не забудьте про кондиціонери і спліт-системах
  9. Камін-центр затишку вашого будинку
  10. Поради при проектуванні сауни і ванної кімнати.
  11. Дизайн інтер'єру заміського будинку
  12. Особливості дизайну першого поверху
  13. Кухня-студія
  14. Гра кольору і світла
  15. Дизайн спальні
  16. Дизайн другого поверху і сходи
  17. Вибір меблів для заміського будинку
  18. особливості вибору
  19. Як правильно підібрати меблі?
  20. Оформлення винного льоху в заміському будинку
  21. Меблі в російській стилі
  22. Примітка
  23. внесок учасників

У заміському будинку ми можемо або постійно проживати, або заїжджати в нього в теплу пору і зручний для нас час

У заміському будинку ми можемо або постійно проживати, або заїжджати в нього в теплу пору і зручний для нас час. На вибір меблів для заміського будинку істотно впливає, чи будете ви в ньому жити постійно чи ні. Визначаючись з дизайном заміського будинку, необхідно слідувати безлічі рад і рекомендацій професіоналів. При покупці вже готового будинку, його інтер'єр і меблі ви підбираєте на свій смак, але обмежуючись вже створеними умовами. Якщо ж є можливість будівництва заміського будинку «з нуля», то ви зможете втілити в життя всі ваші ідеї і бажання, як у дизайні, так і в підборі меблів для свого будинку.

Кілька порад щодо особливостей проектування заміського будинку

При плануванні приміщення за його функціональним призначенням (передпокої, ванні, спальні, кухні, дитячі і т.д.), необхідно обов'язково планувати площа для того, щоб розмістити обладнання, без якого ваш заміський будинок не буде вас влаштовувати. Ви навіть можете не припустити, як багато це займає місця.

Заплануйте котельне обладнання

При проектуванні заміського будинку необхідно обов'язково запланувати розміщення котельного обладнання і бажано фільтри для очищення води. Для них обов'язково треба виділити спеціальне приміщення. Фахівці обов'язково допоможуть вам порадами щодо вибору місця і технічним характеристикам вашого обладнання відповідно до параметрів вашого заміського будинку.

Ландшафтний дизайн

При будівництві заміського будинку необхідно, щоб не тільки інтер'єр був добре продуманий і функціональний, але і ландшафт необхідно також продумувати до дрібниць ще на стадії проектування вашого заміського будинку. Розміщені на ділянці клумби з рослинами, штучне озеро або басейн зажадають підключення до джерела води у вашому будинку. Необхідно зручне розташування вікон, особливо першого поверху, з яких вид повинен бути на красиву галявину, а не госп. куточок вашої ділянки. Все це треба продумувати на стадії проектування будинку.

Де розмістити конвектори та радіатори


Конвектори ми вам порадимо розміщувати зоні дверних прорізів на балкони або тераси. Прекрасно буде виглядати конвектор з гратами білого кольору, під колір вашого мармурової підлоги. Можна також зробити чорні або будь-яких різних відтінків натурального дерева кольору решіток, а можна зупинитися на стандартному варіанті алюмінієвих решіток, як одного з найбільш економічних варіантів. Радіатори ми вам порадимо розміщувати під вікнами.
Якщо ж радіатор неможливо розмістити під вікном, то тоді його можна встановити в будь-якому іншому зручному для вас місці. Можна також використовувати комбінований варіант, розмістити радіатор і конвектор біля балконних дверей.
Конвектора в підлозі може бути абсолютно не видно, тому що його біля балконних дверей його можна злегка прикрити легкими завісами. Підбір кольору решітки в колір ламінату також допоможе вам зробити його не помітним. А вас буде тільки радувати підібрана зі смаком меблі, що гармоніює з дизайном вашого приміщення.

Як розмістити вбудований холодильник "side by side


Дизайн вашого заміського будинку прикрасить, чудові і функціональний холодильник "side by side", який можна вбудувати в колони або він може комбінуватися з двох холодильників, розміщених в різні колони. Все це треба планувати на стадії проектування вашого заміського будинку. Не забувайте, що подібні холодильники мають ледогенератор і повинні підключатися до спеціально прокладеній для нього «Водорозетка». Всі ці нюанси ви повинні передбачити не тільки при виборі холодильника, але і при виробництві сантехнічних робіт в вашому домі.

Що треба не забути при проектуванні освітлення

Особливо треба звернути увагу на освітлення сходових прольотів. Ми рекомендуємо використовувати багатоярусний спеціальні світильники на стелю, які прекрасно гармонируя з дизайном приміщення, не тільки будуть висвітлювати ваш сходовий проліт, а й прикрасять весь будинок, зроблять його неповторним. Дуже цікава підсвічування ступенів і можна передбачити також світильники- бра, розміщені на стінах.
Якщо в холі ви заплануєте розмістити картини, необхідно обов'язково передбачити підсвічування для ваших картин незалежно від наявності світильників- бра настінних будинку.

Зона прання і сушіння білизни

Дуже часто при плануванні дизайну наших приміщень ми випускаємо з уваги розміщення зону прання і сушіння речей. У готовому заміському будинку дуже складно виділити місце для даної зони. Тому треба відразу передбачити, де ви будете прати і сушити ваше білизна. Якщо у вас немає можливості виділити окреме приміщення під цю зону, ми можемо вам рекомендувати вбудувати її в нішу однієї з ваших ванних кімнат і закрити оригінальними розсувними скляними дверима.


Не забудьте про кондиціонери і спліт-системах

Необхідно ще на стадії проектування передбачити для кондиціонерів як можна не приметнее місця у вашому будинку, щоб їх вигляд не заважав сприйняттю добре продуманого дизайну вашого будинку. Так само треба планувати їх розміщення відповідно до рекомендацій виробників по їх установці, щоб не потрапити в зону холодного потоку повітря. Цієї проблеми можна уникнути, якщо фахівці вам порадять модифікацію «розумного» кондиціонера або спліт - системи, які можуть перенастроювати залежно від вашого переміщення по приміщенню.

Камін-центр затишку вашого будинку

Камін це місце, де вечорами збирається вся родина. Це центр затишку вашого будинку. Він може бути, як електричний, який не вимагає виділення особливого місця при проектуванні вашого будинку. Якщо ж ви вирішили встановлювати діючий реальний камін, опалювальний дровами, ви повинні знати, що труба димоходу проектується і проходить через всі приміщення поверхами вище розташування вашого каміна. Необхідно відразу продумувати планування і особливості дизайну приміщень. Якщо камін є прикрасою вашого заміського будинку. Те димохід необхідно заховати. Як один з варіантів - в нішу гардеробної шафи або іншу вбудовану меблі, яка буде його закривати.

Поради при проектуванні сауни і ванної кімнати.

Головне в проектуванні сауни

, Незалежно від її виду, необхідно обов'язково передбачити, кількість потужності електроенергії на ваш заміський будинок, щоб її було достатньо для використання найбільш поширених електричних саун. Обов'язково треба проектувати наявність вентиляції в стелі сауни і зливний трап на керамічному підлозі, який рекомендується закрити дерев'яними килимками.


Встановлюючи душові кабіни в мансардному поверсі, необхідно точно розраховувати висоту в точці, де буде розташовуватися ваша кабіна. Тому вже на стадії проектування ви повинні знати габаритні розміри душової кабіни, яку ви будете встановлювати в своєму заміському будинку.
Якщо ж планування вашого будинку дозволяє зробити ванну кімнату з окремим виходом на балкон, то ви можете з цього куточка вашого будинку зробити справжню мрію будь-якого господаря. Професійні дизайнери допоможуть вам створити неповторний інтер'єр, що гармонує із загальною концепцією вашого заміського будинку.

Дизайн інтер'єру заміського будинку

Для раціонального використання заміського будинку необхідно заздалегідь продумати дизайн його інтер'єру Ми радимо інтер'єр заміського будинку створювати з урахуванням рекомендацій професіоналів, ви повинні врахувати всі кольорові акценти, ваш будинок повинен бути не тільки зручним, але і приносити вам радість, одночасно висловлюючи в ньому вашу індивідуальність. Необхідно займатися дизайном інтер'єру кожної житлової зони вашого заміського будинку окремо.

Особливості дизайну першого поверху

На першому поверсі вхідну зону бажано робити в вигляді тамбура, в якому бажано передбачити місткий шафа або шафа-купе.

Для більшої економії місця на першому поверсі, шафа-купе може бути вбудованим в стіну, з зручним розташуванням внутрішнього наповнення. Решту площі першого поверху будинку рекомендуємо відвести під вітальню і кухню-студію Не забудьте запланувати також ванну кімнату. Рекомендуємо дизайн інтер'єру заміського будинку першого поверху витримувати в спокійному стилі. Для того щоб візуально збільшити площу можна, можна декорувати стіни і стеля в світлих тонах.

Радимо використовувати для декорування стін і стель гіпсокартон. Потім його покривають фарбою з теплим молочним відтінком. Зараз, в дизайні інтер'єру заміського будинку стали використовувати натяжна стеля. Для підлоги першого поверху дизайнери зараз рекомендують використовувати керамограніт. Для таких підлог відмінно підходить система «теплих підлог», і його легко обслуговувати. Колір підлогового покриття також рекомендуємо світлих відтінків. На світлому тлі ви зможете відмінно підібрати меблі, акцентуючи увагу на різні житлові зони. У вітальні може добре виглядати меблі червоного кольору, в їдальні рекомендуємо колір «венге», для кухонного дерев'яного гарнітура.

Кухня-студія

Ми рекомендуємо для збільшення корисного простору кухонної зони, розташувати її в ніші.

Її також виготовляють з гіпсокартону з застосуванням напрямних. Поверхня ніші можна забарвити або обклеїти в колір кухонних меблів. Верхні модулі кухні можна виготовити під колір стін, в світлих тонах. Вбудовану техніку також рекомендуємо підбирати в одній колірній гамі або навпаки, підбирати контрастно. Цікаво буде виглядати і барна стійка, що розділяє зони приготування їжі і їдальнею.

При дизайні інтер'єру, слід продумати, як приховати злив води від кухонного миття. Найпростіший спосіб - облаштувати на зоні кухні подіум.

На стільниці рекомендуємо виділити зони розміщення кухонних приладів, які ви часто використовуєте в приготуванні їжі: «блендер», кавоварка, тостер, соковижималка і т.д. Робочу поверхню між стільницею і верхніми модулями кухні чудово від забруднення охоронить тоноване скло або кахельне покриття.

Гра кольору і світла

Найважливішим напрямком дизайну в інтер'єрі заміського будинку є комбінування квітів і світла. Рекомендуємо для першого і другого поверху будинку використовувати однакову колірну гамму кольорів і світла, а для дитячої скористатися більш яскравими тональностями і освітленням. В іншому, ви можете закликати на допомогу вашу фантазію і реалізувати будь-які поєднання кольорів і гру сету в освітленні.

Дизайн спальні

У спальні добре виглядають фотошпалери, особливо ефектно біло-рожеві відтінки на чорному тлі. Але можливі будь-які варіанти. Якщо ви фотошпалери в своєму розпорядженні в головах вашої ліжка, то їх колірна гамма буде добре гармоніювати з покривалом і подушками. Штори і фіранки також намагайтеся витримати в такій же кольоровій гамі. Стіни і стеля залишайте світлими, тоді створюється ефект єдиного кольорового оформлення. Треба так само подумати над декором двері в коридор, різних стінових ніш.

Для створення м'якого і ефектного освітлення рекомендуємо використовувати використовується підвісна стеля. Ви можете використовувати різні технічні новинки в освітленні - автоматичне включення і регулювання яскравості світла, зміна кольору освітлення по заданій вами програмі за допомогою дистанційного керування. Цих же ефектів можна домогтися і при використанні натяжної стелі, в якому встановлюються світильники. При такому підході до розробки дизайну в спальні, ви зможете створити собі чудовий настрій.

Дизайн другого поверху і сходи

Припустимо, що в нашому заміському будинку два поверхи. Тому треба обов'язково продумати дизайн вашої майбутньої сходи. Вона може бути, як легка металева, так і важка дерев'яна. Колір ступенів зазвичай виконується в контраст підлозі, якщо ви не використовуєте стиль «кантрі» і вся ваша меблі і, відповідно, сходи, виконані з теплого та приємного на вигляд дерева.

На другому поверсі розташовуються спальні, дитячі або ваш кабінет. У спальнях зазвичай планують розмістити гардеробні кімнати. Над плануванням другого поверху треба також добре попрацювати, щоб найбільш ефективно використовувати всю корисну площу.

Висновок: Інтер'єр всього заміського будинку треба робити в одному стилі, намагатися підібрати одні кольори або тональності, використовувати однакові матеріали за текстурою і якості. Необхідно створити такий інтер'єр, який допоможе максимально використовувати всі ваші площі заміського будинку і, звичайно, візуального розширить ваше простір будинку. Ваш будинок повинен бути не тільки зручний, але і функціональний. Хороший і стильний дизайн будинку принесе вам радість. Не забувайте і про прилеглої території, яка також вимагає до себе пильної і професійного ставлення.

Вибір меблів для заміського будинку

Зазвичай дизайнери радять меблі для заміського будинку вибирати просту, низької вартості, добре переносить перепади температур і не боїться вологи. Це важливо, якщо ви живете в своєму заміському будинку постійно і приїжджаєте зазвичай в теплу пору року. Ця рада не належить до господарів своїх заміських будинків, які дизайн і меблі підбирають за допомогою професіоналів і зі свого будинку роблять справжній шедевр дизайнерського мистецтва.

Дизайнери по меблів рекомендують меблі в заміський будинок виготовляти з дерева. Краща дерев'яні меблі, це меблі з масиву.

Порада: не радимо вам використовувати для обстановки заміського будинку обридлу меблі з ваших квартир. Вона, звичайно, виручить вас в перший час, але не завдасть вам радості, та як вже набридла і постаріла. І ніякої дизайнер не зможе вам створити з неї цікавий інтер'єр. Тому ми вам рекомендуємо продумувати все характеристики і дизайн меблів ще при плануванні будівництва вашого будинку.

Якщо ви не плануєте жити в заміському будинку постійно, не варто використовувати меблі з натуральної оббивкою і наповненням, так як вона буде вимагати постійного ремонту. Якщо ж вам хочеться в вашому домі дачного варіанту комфорту, то вам треба використовувати синтетичну оббивку і наповнювач. Ми вам радимо меблі для заміського будинку, якщо це будинок дачного типу, вибирати з дорогих колекцій, що відрізняються міцністю і надійністю. Якщо ж ви збираєтеся жити постійно в своєму заміському будинку і хочете створити в ньому затишну і теплу неповторну атмосферу, ми вам рекомендуємо звернутися до професійних дизайнерів, які при розробці дизайну вашого будинку органічно підберуть до неї і меблі. Це дуже велика і велика тема. Яка вимагає окремої розмови. Зупинимося на кількох радах по зберіганню меблів і заміському будинку. • якщо ви живете в своєму заміському будинку наїздами, вам треба їдучи, меблі закривати тканиною або поліетиленом; • залишена поруч з меблями сіль допоможе їй не просочитися вологою; • дизель генератори з програмованим режимом роботи, поступово знижуючи температуру, допоможуть вам охолоджувати ваш будинок повільно протягом двох днів. Дотримуючись цих нехитрих поради, ви зможете зберегти вашу меблі в заміському будинку.

особливості вибору

Якщо ви починаєте підбирати меблі для свого заміського будинку. Особливо на ділянці або відкритій веранді, ми вам рекомендуємо вибирати меблі по стилю близькою до природи. У комбінації з продуманим ландшафтом своєї ділянки ви цим тільки підкреслите красу природи, в якій вам належить жити.

Ми рекомендуємо вам використовувати природні матеріали і природні кольори і відтінки в меблів, які повинні гармоніювати в усьому дизайні і меблів, яку вам порадять професіонали підібрати для кожної вашої кімнати.

Порада: не варто створювати інтер'єр в заміському будинку, аналогічний за стилем і колірною гамою вашої міської квартири. Це, звичайно, ж, не говорить, що в заміському будинку не варто пропонувати стилі, крім «кантрі», в якому використовуються натуральні матеріали. Дизайнери завжди допоможуть вам створити і підібрати меблі в стилі хай-тек або модерн, для яких властиво скло, метал і пластики, Навіть вибираючи меблі в цих стилях, всі матеріали, з яких буде виготовлена ​​меблі, можуть бути близькі до природи або бути схожими на природні.

Поради: Якщо ви хочете використовувати скло, рекомендуємо не матовий варіант, а вітражі з кольорового гамою кольорів. Метал можна комбінувати з деревом.

Дуже важливо продумати підбір меблів відповідно до дизайну вашого будинку і загальної його концепцією. Інакше у вас може виникнути проблема з не сполучуваністю різних стилів, і ви надовго заглибитися в підбір меблів, яку не зможете уявити в будинку, як єдине ціле.

Як правильно підібрати меблі?

Всі меблі в заміському будинку повинна відрізнятися природністю, виключення немає ні для м'яких меблів, дитячих меблів, кухонних меблів, ні для меблів для ванної кімнати. Можна вибирати чудову елітні меблі з натуральних матеріалів, або з імітацією природних матеріалів.

Постарайтеся дитячу кімнату витримати в світлих тонах, тому тут ідеально підійдуть меблі з деревних матеріалів ніжних деревних відтінків. У кухні відмінно виглядає меблі з фасадами і стільницею з імітацією під граніт. Ковані меблі рекомендуємо розміщувати на відкритих або закритих верандах. У будинку вона може виглядати холоднувато.

Плануючи дизайн ландшафту заміського будинку, не забудьте розташувати висаджені дерева або чагарник таким чином, щоб їх було видно в відкриті вікна вашого заміського будинку Цікаво будуть також виглядати розсувні двері на першому поверсі, які допоможуть вам потрапити на відкриту веранду.

Рекомендуємо вам при створенні інтер'єру прагнути до легкості. В цьому випадку вам треба вибирати модульну систему з всіляких деревних матеріалів. Намагайтеся все ж уникати меблів з пластика і металу.

Особливу роль в меблів грає підбір аксесуарів. На ліжку постарайтеся підібрати постільну білизну з натуральних тканин, а на дивани - вовняні натуральні пледи. Скатертина на кухонному столі постарайтеся підібрати тканинну. Професійні дизайнери завжди вам допоможуть підібрати аксесуари в вашому стилі і колірній гамі.

Оформлення винного льоху в заміському будинку

Мрія багатьох поціновувачів хорошого вина, влаштувати в своєму заміському будинку спеціально облаштований винний льох. У оформлення винного льоху теж є свої секрети і особливості. Це технологічне пристрій приміщення під погріб, і, звичайно, ж, дизайн.

Дизайн-проект винного льоху розробляють дизайнери інтер'єрів, що спеціалізуються на даній тематиці. Один із запропонованих варіантів дизайну льоху в поєднанні з зимовий садом.

У погребі необхідно встановити спеціальні полиці, на яких будуть розташовуватися винні пляшки і невеликі барила з вином. Такі стелажі рекомендується виготовляти з каменю-вапняку, який не буде піддаватися поширенню цвілі, як дерево Рекомендується пляшки розташовувати на стелажах горизонтально, для того, щоб винна пробка змочують вином повністю. Необхідно також попрацювати і над дизайном самого підвалу. Можна облицьовувати стіни декоративною цеглою або декоративними оздоблювальними панелями. Для дегустації вин вам буде потрібно стіл. Найкраще вибрати його з натурально масиву дуба. Відмінною прикрасою вашого винного льоху буде також бочка для зберігання домашнього вина з дуба.

Меблі в російській стилі

Для меблів в російській стилі характерні досить витончені, але кілька масивні вироби з натурального дерева. Це може бути великий кухонний стіл зі зручними і міцними стільцями, великі ліжка в спальнях, різні комоди і добре забуті «бабусині» скрині.

Меблі в російській стилі обов'язково повинна поєднуватися виконаними з різних сортів дерева стінами, стелею і підлогою. Різні сорти натурального дерева є традиційним національним оздоблювальним матеріалом. Деревина є екологічним матеріалом, має низьку теплопровідність і відмінний зовнішній вигляд. Дерево дозволить вашому заміському будинку «дихати». У вашому будинку буде особливий, корисний для вас мікроклімат, з постійним рівнем вологості і збереженням комфортного температурного режиму. Деревина зберігає тепло в холодні зими і зберігає прохолоду влітку.

Вибираючи інтер'єр свого заміського будинку в російській стилі, треба також подумати про пристрій печі або каміна. Багато дизайнерів рекомендують камін, вважаючи, що він більш цікавий в дизайнерському рішенні. Дуже поширені зараз печі-каміни зі скляними дверцятами, які не тільки забезпечують повну безпеку, але і дозволяють бачити вогонь і отримувати від цього величезне задоволення.

Примітка

використано матеріали

www.Ideas.vdolevke.ru
www.intdesignmebel.ru
www.gafa.ru
www.mircyber.ru
www.spb-blesk.ru
www.design.abgrp.ru
www.Furniterra.ru
www.uutvdome.ru

внесок учасників

Мухіна Тетяна

Як правильно підібрати меблі?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама