Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Главная Новости

В яких ситуаціях стане в пригоді безперебійник

Опубликовано: 28.03.2023

Реалії життя в Україні показали, наскільки важливо бути готовим до різних непередбачуваних обставин. Більшість важливих процесів, що пов’язані з використанням електроенергії, в офісах, лікарнях, на виробництвах та навіть у приватних будинках потребують додаткових заходів для надійності. Щоб не втратити важливі дані, не перервати складний процес і не зіпсувати потрібний результат за умов екстрених відключень світла, варто подбати про девайси, що мінімізують ризики. До таких належать не тільки генератори, акумулятори з інверторами, а й джерело безперебійного живлення (безперебійники). 

Як працює ДБЖ

Безперебійники стають так званими посередниками між електромережею й залежними від неї приладами. Тому забезпечують стабільну напругу під час коректної роботи й миттєво подають струм у пристрої під час збоїв. Це відбувається завдяки накопиченню ДБЖ напруги та її миттєвої подачі у критичний момент. Крім того, вони стабілізують енергію впродовж всього періоду роботи, що позитивно впливає на терміни експлуатації підключених приладів. 

Таким чином, безперебійники рятують процеси та обладнання від можливих проблем (перенапруга, замикання, збій, вимкнення). Час автономної роботи девайса залежить від об’єму батареї. Деякі сучасні моделі мають спеціальне ПЗ, що допомагає контролювати їх стан і коректність процесів. 

В продажу є варіанти з різним об’ємом акумуляторів, функціями та принципом роботи. Варто обов’язково потурбуватися та придбати безперебійники в Одесі під конкретні потреби. Вартість пристрою окупиться відхиленими ризиками за екстрених умов. 

Коли безперебійник може стати в пригоді

В умовах домашнього побуту рідко трапляються прилади, живлення яких критично важливе. Проте є сфери діяльності, що потребують захисту від можливих збоїв роботи мережі та повного зникнення струму. Маючи безперебійник, можна мінімізувати загрози й виграти час, щоб під’єднати обладнання до генератора чи акумулятора. ДБЖ стане в пригоді, якщо:

  • робота за комп’ютером пов’язана з ризиком втрати цінних даних;
  • працює критично важливе обладнання, навіть мінімальна зупинка якого може призвести до незворотних наслідків (наприклад, у медичній сфері);
  • конкретні виробничі процеси залежать від стабільності живлення якоїсь із систем (збитки можуть бути колосальними).

Крім того, важливими ДБЖ є і для охоронної сфери. Їх наявність гарантує надійну роботу відеоспостереження, системи контролю та управління доступом та сигналізації в умовах раптового зникнення електроенергії. 

Вибрати найбільш відповідний запитам безперебійник можна онлайн. Моделі з різними параметрами й функціями представлені на Алло.Юа в Одесі. З такими приладами легко подбати про важливі сфери життєдіяльності за несприятливих умов. 

 

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама
rss